Κωνσταντίνος Τζούμας: «Είμαστε αντιφατικοί άνθρωποι»

0


Οι δηλώσεις που έκανε χθες στο Πρωινό ο Κωνσταντίνος Τζούμας για τις γυναικοκτονίες προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Κάτι απολύτως φυσιολογικό, καθώς τα όσα είπε ήταν πραγματικά απαράδεκτα. Σήμερα, βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Open Weekend», όπου δήλωσε πως είναι εναντίον των γυναικοκτονιών.

«Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών, δεν χωράει καμία αμφιβολία. Από εκεί και πέρα, τα άλλα είναι αποτυχημένο χιούμορ. Τίποτα άλλο. Που να φανταστώ ότι θα έπαιρνε τέτοια διάσταση, δεν είμαι τόσο σοφός, είμαι ένας τιποτένιος καθημερινός άνθρωπος, όπως όλος ο κόσμος.

«Όταν το είδατε, τι αισθανθήκατε εκείνη την ώρα; Εσείς που είδατε τον εαυτό σας να λέει κάτι άτοπο, άστοχο…», ρώτησε η Ελένη Τσολάκη, με τον Κωνσταντίνο Τζούμα να απαντάει γελώντας: «Άτοπο, άσχετο, πραγματικά αχαρακτήριστο. Έλα ντε; Ότι είμαστε αντιφατικοί άνθρωποι, ότι άλλα λέμε τη Δευτέρα, άλλα την Παρασκευή και άλλα την ερχόμενη Τρίτη».




Όταν η Ελένη Τσολάκη τον ρώτησε αν θέλει να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε, ο Κωνσταντίνος Τζούμας είπε απλά ότι «δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !