Θέμης Μάλλης: «Ο Γιώργος Λιάγκας χρειάζεται μία ομάδα που θα τον προστατεύει και θα τον καθοδηγεί»

Χρήστος Παναγούλης
3


Στο νέο τεύχος του «OK!» παραχώρησε συνέντευξη ο Θέμης Μάλλης, ο οποίος μίλησε για την τηλεοπτική του διαδρομή αλλά και τις ταμπέλες που όπως υποστήριξε υπάρχουν στην τηλεόραση. 


Ποια είναι η σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου; 

«Διαφωνίες έχουμε από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας. (Γελάει.) Απλά όπως σε κάθε σχέση, στην αρχή προσπαθείς να λειαίνεις τις εντάσεις του άλλου και τις βλέπεις πιο χαριτωμένες. Όσο περνούν τα χρόνια, επειδή πια ξέρει πολύ καλά ο ένας τον άλλο, η διαφωνία έρχεται πιο άμεσα στο τραπέζι. Έχει τύχει να τσακωθούμε πάρα πολύ. Μετά το πολύ μία ώρα, όμως, ξαναμιλάμε, σαν να μην έχει προηγηθεί τίποτα. Και η πρώτη προσφώνηση είναι “έλα, μωράκι μου, τι κάνεις;”. Σαν να μην έχει συμβεί το προηγούμενο μακελειό!

Με την Ελεονώρα (σ.σ Μελέτη) ήταν άλλη η σχέση μας, όπως και με τον Γιώργο Λιάγκα, που συνεργαστήκαμε επίσης για πολλά χρόνια. Ή τον Αιμίλιο Λιάτσο. Με την Κατερίνα η διαφορά είναι ότι είμαστε περισσότερο συγγενείς πια. Τη νιώθω σαν τη μικρή μου αδελφή. Που θα προσπαθήσω να την προστατεύσω και εκείνη θα το νιώθει ως καταπίεση!».


Πως είναι η συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη;

«Ο Νίκος διαθέτει ένα απίστευτο μυαλό, είναι ένας σοβαρός και στιβαρός επιχειρηματίας. Ταυτόχρονα είναι ένα παιδί γεμάτο χαρά και έμπνευση. Γουστάρει πολύ αυτό που κάνει, είναι εραστής του αντικειμένου του. Το τελευταίο διάστημα συνεργαστήκαμε και στο J2US, ήταν η πρώτη φορά που τον δούλεψα ως παρουσιαστή. Είναι πολύ καλός γιατί παράλληλα με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό του υπηρετεί αυτό που του αναθέτεις με τους κανόνες που του βάζεις. Ακούει πολύ, δεν το παίζει ξερόλας. Το κομμάτι της παρουσίασης είναι σαν μια επιλογή ζωής για τον Νίκο».


Θα ήθελε να βρεθεί μπροστά από τις κάμερες σε ρόλο παρουσιαστή;

 «Δεν μετανιώνω για τίποτα από όσα έχω κάνει, θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός. Φέτος κλείνω 31 χρόνια στη δουλειά αυτή. Ξεκίνησα 16 Ιουνίου του 1991. Έχω δουλέψει πολλά χρόνια στις ειδήσεις. Έχω καλύψει πόλεμο, φυσικές καταστροφές, μεγάλες πολιτικές εξελίξεις. Και μετά ήρθε η ψυχαγωγία στη ζωή μου. Ποτέ δεν διεκδίκησα κάτι, έπεσα σε ένα ωραίο ποτάμι και ακολούθησα τη ροή του. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να γίνω παρουσιαστής, αρχισυντάκτης, διευθυντής… Δεν μου λείπει καθόλου η παρουσίαση. Δεν ήμουν καθόλου καλός παρουσιαστής. Και τώρα που μιλάμε νιώθω άβολα. Μπροστά στην κάμερα έβαζα πολλές ασφαλιστικές δικλίδες. Προσπαθώντας να προστατεύσω τον εαυτό μου, έμπαινα σε έναν ρόλο, κλείδωνα. Κι αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος που θέλει να βγει στην τηλεόραση. Γιατί δεν είσαι ηθοποιός. Δεν ήμουν “εγώ” μπροστά στον φακό».


Αν ήταν όμως υποχρεωμένος να επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες, τι θα επέλεγε; 

«Το πιο safe για μένα θα ήταν ένα δελτίο ειδήσεων (σ.σ. το έχει κάνει φυσικά κι αυτό στο παρελθόν) γιατί εκεί είσαι πιο προστατευμένος. Δεν νομίζω πλέον ότι ο κόσμος βάζει ταυτότητες στο περιεχόμενο. Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιώργος Λιάγκας μπορούν να κάνουν τα πάντα. Η Ελεονώρα μπορεί να κάνει δελτίο, gossip εκπομπή, εκπομπή έρευνας, αθλητικά, τηλεπαιχνίδι. Εμείς βάζουμε τις ταμπέλες, όχι ο κόσμος. Ο Γιώργος, επίσης, μπορεί να διαχειριστεί οποιοδήποτε περιεχόμενο. Χρειάζεται όμως δίπλα του μια ισχυρή ομάδα που θα τον προστατεύει και θα τον καθοδηγεί».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Υπεύθυνος για πολλά απ' τα φτηνά και απαράδεκτα της τηλεόρασης ο Μάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω όχι εσένα...αρκετά κακα έχεις κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αποτέλεσμα μετράει πάντοτε, κι ας βγαίνει και περισσότερη φθήνια, αλλιώς η "βασίλισσα" της τρέσας δεν θα έκανε καριέρα ως "κεντρικιά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !