«Ντέρτι»: Όλες οι εξελίξεις για τη σειρά που θα αντικαταστήσει τις «Μέλισσες»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Μπορεί οι «Άγριες Μέλισσες» να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία και η αγάπη του κόσμου να τις κρατά ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης ωστόσο ο χρόνος για το φινάλε της σειράς με αυτόν τον τρίτο κύκλο μετρά αντίστροφα.

Όπως σας είχε γράψει εδώ το Znews και πολύ καιρό οι σεναριογράφοι και ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών» θέλουν να δημιουργήσουν για τη νέα σεζόν – Σεπτεμβρίου του 22- μία σειρά αντάξια της προηγούμενης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Ντέρτι», όπως θα είναι το όνομα της νέας σειράς, με την υπογραφή της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκοβάλη ήταν να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2022 με τα τότε δεδομένα που ήθελαν τις «Άγριες Μέλισσες» να ρίχνουν αυλαία τα Χριστούγεννα του 2021.

Ωστόσο η επιτυχία των «Μελισσών» άλλαξε τα πλάνα των δημιουργών με αποτέλεσμα να πάρουν μια μικρή αναβολή τα σχέδια όσον αφορά τον αρχικό σχεδιασμό του Τζώρτζη Ποφάντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του znews.gr, κάτω από άκρα μυστικότητα αυτή την περίοδο οι υπεύθυνοι της σειράς μελετούν τα βιογραφικά νεαρών ηθοποιών -που να μην έχουν «καεί» τηλεοπτικά- για τον πρωταγωνιστικό, γυναικείο ρόλο.

Η νεαρή ηθοποιός δεν πρέπει να είναι πάνω από 30 ετών και εκτός από τις υποκριτικές ικανότητες, πρέπει να διαθέτει και καλή φωνή αφού ο ρόλος που θα υποδυθεί είναι η ζωή μιας τραγουδίστριας την δεκαετία των 80s στα κουτούκια του Πειραιά.

Οι φήμες που ήθελαν την Δανάη Μιχαλάκη να έχει κλείσει για τη σειρά και να είναι εκείνη η πρωταγωνίστρια δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και με την πανδημία να βρίσκεται σε έξαρση οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής ελπίζουν πως μέχρι τα τέλη Φλεβάρη θα έχουν κλείσει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και κάπου κοντά στο Πάσχα να γίνει η πρώτη ανάγνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !