Σπύρος Μπιμπίλας σε Χρήστου Λούλη: «Εμείς δεν βαριόμαστε να κουβαλάμε γάλατα και λάδια»

0

Στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα βγήκε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε για την πρόσφατη δήλωση που έκανε ο Χρήστος Λούλης και την οποία χαρακτήρισε άστοχη και προσβλητική.

«Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτή τη δήλωση, η οποία είναι αρκετά προσβλητική, δεν είναι καλαμπούρι. Όταν ένα σωματείο κάνει τόσο καλή δουλειά και ασχολείται με τους ηθοποιούς που είναι εκμεταλλεύσιμο προϊόν, να τρέχουμε να μαζεύουμε τρόφιμα και να τα μοιράζουμε…

Είπε ο Χρήστος ότι βαριέται να γραφτεί. Εμείς δεν βαριόμαστε να είμαστε έξω από τα υπουργεία, να παρακαλάμε για επιδόματα. Δεν βαριόμαστε να κουβαλάμε κούτες με γάλατα και λάδια. Δεν βαριόμαστε να κάνουμε συνεδριάσεις πολύωρες για να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις, βάσει των οποίων πληρώνεται και ο Χρήστος Λούλης», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.


Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν επιτρέπεται να κάνει συνεχώς άστοχες δηλώσεις. Άστοχη δήλωση για τη Μακρυπούλια, για τον Σεφερλή, τώρα για το ΣΕΗ.


Η δήλωσή του είναι άστοχη και άκρως προσβλητική. Θα τον παρακαλούσα και να έρθει να γραφτεί και όταν κουβαλάμε τις κούτες με τα γάλατα και τα λάδια να έρθει να βοηθήσει. Εμείς δεν βαριόμαστε»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !