Νίκος Ψαρράς: «Στο Λος Άντζελες έχω σερβίρει πολύ ταραμά και ελληνική σαλάτα»

0


Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Ψαρράς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, τη ζωή στο εξωτερικό, όταν κυνηγούσε το όνειρό του, αλλά και το μεγάλο του όνειρο.

Για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, ο Νίκος Ψαρράς είπε: «Ο Σταμάτης, επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες και φέρνει φασαρίες, έρχεται για να βολευτεί, αλλά το χωριό δεν τον αντιμετωπίζει θετικά. Ο Σταμάτης δεν επιστρέφει μόνο στις Άγριες Μέλισσες, φέρνει μαζί του και έναν ακόμη άνθρωπο. Όταν παίζεις έναν αρνητικό χαρακτήρα, το μεγάλο δέλεαρ που έχεις ως ηθοποιός είναι να βρεις το δίκιο του, πρέπει να τον υποστηρίξεις, να τον δικαιώσεις».

Για το όνειρο της υποκριτικής αλλά και τί συναντούν οι ηθοποιοί που φεύγουν για το εξωτερικό μίλησε ο Νίκος Ψαρράς: «Η πιο έντονη εικόνα που έχω από το Σοχό Θεσσαλονίκης είναι να επιστρέφω από το φροντιστήριο, να φυσάει με μανία και να σκέφτομαι ότι κάνω γύρισμα. Κάθε φορά που φυσάει, μου έρχεται η εικόνα του παιδιού που ήταν γεμάτο όνειρα και φανταζόταν τον εαυτό του σε ένα γύρισμα», ανέφερε, ενώ αποκάλυψε πτυχές της ζωής του ως «ηθοποιός στις ΗΠΑ.


Από τη Νέα Υόρκη έχω υπεροχή εικόνα, είχα χρήματα από τις υποτροφίες και εμένα σε εάν υπέροχο σπίτι, με γείτονες τον Ίθαν Χοκ & την Ούμα Θέρμαν. Στο Λος Άντζελες σέρβιρα σε όλα τα ελληνικά εστιατόρια, πολύ ταραμά και πολλή ελληνική σαλάτα, για να βγάζω τα προς το ζην. Μάλιστα, στο Λος Άντζελες όταν λες ότι είσαι ηθοποιός, σε ρωτάνε «σε ποιο εστιατόριο δουλεύεις;».

Ο Νίκος Ψαρράς είπε στη συνέχεια: «Συνειδητοποίησα πόσο ωραίο είναι να είσαι στην Ελλάδα, να μιλάς τη γλώσσα σου όταν παίζεις, να πάρεις δυο τηλεφωνά τα μεσάνυχτα όταν δεν είσαι καλά. Τα πρώτα δυο χρονιά στο Λος Άντζελες ήταν πολύ σκούρα, με πολλή μελαγχολία & απόρριψη, ήμουν πεπεισμένος ότι είχα διαλέξει τη λάθος δουλειά.


Ο Ίθαν Χοκ & η Ούμα Θέρμαν ήταν ευγενέστατοι γείτονες και πολύ καλά παιδιά. Στο σούπερ μάρκετ είδα από τη Μεγκ Ράιαν μέχρι τον Τζορτζ Κλούνει. Κάνεις δεν ξέρει πως θα ήμουν σήμερα εάν είχα παίξει στο «nip/tuck» ή αν είχα κάνει μια ταινία με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !