«Τα καλύτερα μας χρόνια»: Η επιστροφή της Σοφίας αναζωπυρώνει το πάθος του Άγγελου

Χρήστος Παναγούλης
0


Επεισόδιο 19: «Το δώρο» 

Ιούλιος του 1977. Και ο Άγγελος που έχει γενέθλια, έχει πια μεγαλώσει, είναι έφηβος στο Λύκειο, σωστός άντρας! Ή σχεδόν. Προκειμένου να γίνει λοιπόν και… ολοκληρωμένα, ο Λούης αποφασίζει να του κάνει δώρο ένα ραντεβού με κορίτσια. Γι’ αυτό οι δυο τους καβαλάνε τη βέσπα που ο Λούης κλέβει από τον πατέρα του και κατηφορίζουν προς τα νότια προάστια, σε ένα κλαμπ όπου ο Αντώνης δίνει συναυλία.

Την ίδια ώρα, στη μικρή γειτονιά, Δημήτρης και Νανά προετοιμάζονται πυρετωδώς για το άνοιγμα του σουπερμάρκετ τους. Στο μεταξύ, στο σπίτι των Αντωνόπουλων φτάνει ένα μεγάλο δέμα. Ανοίγοντάς το, η Μαίρη με τον Στέλιο ανακαλύπτουν ένα δώρο, που έστειλε ο αδελφός του κυρ Νίκου από την Αμερική… Μια καινούργια τηλεόραση, τελευταίας τεχνολογίας!


Επεισόδιο 20: «Τέλος εποχής»

Η επιστροφή της Σοφίας, ύστερα από τόσα χρόνια στη γειτονιά, αναζωπυρώνει το πάθος που έτρεφε, και ακόμα διατηρεί, για εκείνη ο Άγγελος. Προσπαθώντας να την κερδίσει, δεν θα διστάσει ακόμα και να κάνει την εμφάνισή του στο κλαμπ που έγινε ρεζίλι τη βραδιά των γενεθλίων του.

Την ίδια στιγμή, ο Στέλιος, που νιώθει πια άλλη αυτοπεποίθηση μετά την επαναπρόσληψή του στο Δημόσιο, ετοιμάζεται να πάει διακοπές με τη γυναίκα του και «πατάει πόδι», όταν εκείνη του δηλώνει πως θέλει να κάνει ένα ταξίδι στο Παρίσι. Ο Στέλιος όμως, λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο: την προϊσταμένη του στο υπουργείο, που του ακυρώνει την τελευταία στιγμή τις διακοπές που σκοπεύει να κάνει στην Εύβοια…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !