Παρασκευή Σταματοπούλου: «Οι ιδέες του Κατσαούνη για την τιμή, τους Έλληνες και την πατρίδα με κουράζουν»

0


Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε η Παρασκευή Σταματοπούλου. Η πρώην παίκτρια μίλησε για όλα και ειδικά για τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Είμαι ανακουφισμένη μετά την αποχώρησή μου από το Survivor. Δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα, αλλά μέσα μου νιώθω λίγο καλύτερα, είμαι πιο ήρεμη. Υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου, με πίεσε πάρα πολύ η μοναξιά που ένιωθα. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα δυσκολευτώ λόγω διατροφής. Με ζόρισε η λογική ότι πρέπει να επιβιώσουμε με κάποιο τρόπο στο περιβάλλον και θα κάνουμε ότι χρειαστεί.

Δεν ένιωσα αδικημένη επειδή τα παιδιά έφαγαν κονσέρβες με κρέας κι εγώ όχι, ένιωσα όμως αργότερα όταν ήρθαν κονσέρβες που μπορούσα να φάω και ο Κατσαούνης είπε ότι εδώ πρέπει να τα τρώμε όλα. Σκεφτόμουν ότι μπορεί να έχω κουράσει κάποιους ανθρώπους επειδή είμαι βίγκαν, δεν με αφορούν αυτοί όμως, απευθυνόμουν σε εκείνους τους ανθρώπους που θα ταυτιστούν μαζί μου, ακόμα κι αν είναι λίγοι», είπε αρχικά η Παρασκευή Σταματοπούλου.

Η Παρασκευή Σταματοπούλου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Οι ιδέες του Κατσαούνη για το πώς πρέπει να είναι ένας άντρας, τι πρέπει να λέει, για την τιμή, τους Έλληνες και την πατρίδα εμένα με κουράζουν. Έχει στεγανά στο κεφάλι του που δεν σπάνε, δεν μπορώ να κάνω ούτε μια απλή συζήτηση μαζί του».

«Ήμουν ψυχολογικά χάλια, δεν ήθελα να παίξω και το ήξερε όλη η ομάδα, αλλά σε όλους είπα να παίξουν κανονικά, οπότε το παιχνίδι δεν ήταν στημένο. Ο Κατσαούνης απάντησε προκλητικά στη Σοφιάννα για να στρέψει τα βλέμματα κάπου αλλού.




Αυτό που είχαμε συμφωνήσει είναι ότι στην ασυλία θα ψηφίσουν εμένα. Ο Κατσαούνης δεν έχει στρατηγική, δεν υπάρχει κάποιο πλάνο μέσα στο κεφάλι του και γι’ αυτό κάνει τέτοιες κωλοτούμπες. Η Μυριέλλα και ο Κατσαούνης είπαν και αλήθειες και ψέματα στα συμβούλια», πρόσθεσε επίσης η Παρασκευή Σταματοπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !