«Άγριες Μέλισσες»: Συνεχίζεται το «θρίλερ» με τα γυρίσματα!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Κάποιος πρέπει να τους ξεματιάσει εκεί στο στούντιο Κάππα, γιατί το θρίλερ με τα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών» συνεχίζεται.

Oι «Μέλισσες» διέκοψαν την προβολή των επεισοδίων για δύο εβδομάδες όχι μόνο των εορτών, αλλά και γιατί δεν υπήρχε καθόλου στοκ.

Μάλιστα με επίσημο δελτίο για το πρόγραμμά του, ο ΑΝΤ1 ενημέρωσε ότι για τις επόμενες δύο εβδομάδες, οι «Άγριες Μέλισσες» θα προβάλλονται μόνο Δευτέρα και Τρίτη ενώ Τετάρτη και Πέμπτη θα προβάλλεται μια νέα ελληνική σειρά, το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ «420C».

Τι συμβαίνει με τις «Μέλισσες»;

Υπήρχαν επεισόδια που τα γυρίσματά τους ολοκληρώθηκαν δύο μέρες πριν από την προβολή τους κι αυτό ασφαλώς δημιούργησε άγχος στους συντελεστές της αγαπημένης σειράς που έσπευσαν να δουλέψουν ακόμα και μέσα στις γιορτές.

Πραγματικά, αν εξαιρέσει κανείς τις ημέρες της Παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όλες τις υπόλοιπες γίνονταν γυρίσματα με στόχο να ετοιμαστούν δέκα επεισόδια μέχρι την επιστροφή των «Μελισσών».

Μάλιστα, παρόλο που το κανάλι είχε εκφράσει την επιθυμία το σίριαλ να ξεκινήσει και νωρίτερα για να μη παίζουν χωρίς αντίπαλο ο «Σασμός» στον Alpha και το Survivor στον ΣΚΑΪ, τελικά η ημερομηνία του comeback της σειράς ορίστηκε για τις 10 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, οι υπεύθυνοι λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, ή στην προκειμένη περίπτωση χωρίς τον covid και τη νέα μετάλλαξη που έχει εκτοξεύσει τον αριθμό των κρουσμάτων σε 50.000 την ημέρα.

Τα γυρίσματα δεν μπορούν να γίνουν όπως είχαν προγραμματιστεί, γιατί αν κάποιος βρεθεί θετικός στον covid θα πρέπει να αποχωρήσει από το γύρισμα. Και όσο κι αν τα γυρίσματα «γκρουπάρονται», όταν από μία σκηνή λείπει ένας βασικός πρωταγωνιστής ή μία βασική πρωταγωνίστρια το επεισόδιο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Και στις καθημερινές σειρές όλοι γνωρίζουμε ότι η πλοκή είναι τέτοια που οι περισσότεροι χαρακτήρες εμφανίζονται σε κάθε επεισόδιο. Έτσι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ικανός αριθμός επεισοδίων και τα γυρίσματα συνεχίζονται μετ’ εμποδίων.

znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !