«Ρένα»: Ποιοι θα παίξουν στην τηλεοπτική εκδοχή

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Μία νέα συνδρομητική πλατφόρμα ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ανάμεσα στα πρότζεκτ που πρόκειται να φιλοξενηθούν είναι η κωμική σειρά «Σέρρες», σε σενάριο Γιώργου Καπουτζίδη, με τον Γιώργο Γάλλο, τον Πάνο Νάτση κ.ά. στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ακόμη, στο στάδιο της προετοιμασίας βρίσκεται η μεταφορά του βιβλίου του Αύγουστου - Κορτώ «Ρένα», σε σενάριο Κατερίνας Γιαννάκου. Τον κεντρικό, ρόλο πρόκειται να κρατήσει η Υρώ Μανέ, ενώ, πρόσφατα, φαίνεται να οριστικοποιήθηκε η λίστα των ηθοποιών που θα βρεθούν στο πλευρό της. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Άγης Εμμανουήλ, ο Κωνσταντίνος Φάμης και ο Μιχάλης Αβρατόγλου. Οι παραπάνω ηθοποιοί συνεργάστηκαν με την ηθοποιό και στη θεατρική μεταφορά του έργου, οπότε γνωρίζουν πολύ καλά την ιστορία και τους ρόλους, ενώ έχουν αποκτήσει κοινού κώδικες επικοινωνίας. Η ιστορία έχει στο επίκεντρο τη Ρένα, η οποία αφηγείται το ζωή της σε έναν νεαρό επισκέπτη, που έτυχε να δει τη φωτογραφία της σε μία εφημερίδα.

Γεννημένη στις αρχές του 20ού αιώνα, σ' έναν οίκο ανοχής στα Χαυτεία, η Ρένα έχει μοναδικό οδηγό της την αγάπη. Την αγάπη για τον Μάρκο, που την μπάζει στο Κόμμα, για τη Ρούλα, που της φανερώνει την άλλη όψη του έρωτα, για τον Βασίλη, που μαζεύει τα συντρίμμια της ζωής της και της δίνει μια ανάσα ελπίδας πριν από το βαθύ σκοτάδι. Κι από αγκαλιά σε αγκαλιά, από πάθος σε πάθος, η Ρένα γίνεται άθελα της κομμάτι της ιστορίας - μια σαστισμένη κουκκίδα μες στο πλήθος, απ' την απεργία των καπνεργατών στη Σαλονίκη και την αιματηρή κατάληξη της μέχρι τα Δεκεμβριανά, την εξορία στα ξερονήσια, την εξέγερση του Πολυτεχνείου.


Πηγή:MYTV

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !