«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»: Η Κατερίνα ανακοινώνει στην οικογένεια της ότι έχει 6 μήνες ζωής

Χρήστος Παναγούλης
0


Επεισόδιο 3

Ο Αλέξανδρος τρέχει στο σπίτι της Κατερίνας μετά το τηλεφώνημα της θείας της. Η Κατερίνα είναι έξαλλη που της έκλεψαν τα χρήματα και γίνεται ακόμα πιο έξαλλη, όταν καταλαβαίνει πως τα πήρε ο Βλάσσης. Αγγαρεύει τον Αλέξανδρο να την πάει στη δουλειά του Βλάσση, όπου μαθαίνει από το αφεντικό του τι έχει γίνει και αποφασισμένη να πάρει τα λεφτά της πίσω κουβαλάει με το ζόρι τον Αλέξανδρο μαζί της.

Όταν πηγαίνει στην τράπεζα που δουλεύει ο Δημήτρης για να του ζητήσει δάνειο, καταφέρνει να τον κάνει να ζηλέψει. Η συνάδελφος της Κατερίνας, η Αλίκη, ανακαλύπτει ότι η Κατερίνα κάλυπτε εξετάσεις πελατών τις οποίες δεν δικαιολογούσαν τα ταμεία τους. Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος και ο Πέτρος διαφωνούν για το πώς θα σωθεί η κλινική, και η Κατερίνα βγαίνει για πρώτη φορά μόνη της το βράδυ… κι όπου τη βγάλει.


Επεισόδιο 4

Η Κατερίνα γυρνάει σπίτι μεθυσμένη και με τη συνοδεία κρητικών λυράρηδων, που ξυπνάνε τη γειτονιά και την οικογένειά της. Πριν την πάρει ο ύπνος στον καναπέ, τους λέει ότι θα πεθάνει σε έξι μήνες και την επόμενη ημέρα το λέει και στην Κέλλυ. Στη δουλειά, ο Μάνος απειλεί ότι θα την απολύσει και θα τη βάλει φυλακή αν δεν καλύψει τη δική του κομπίνα στην ασφαλιστική. Η Ροζαλία ανησυχεί για την Κατερίνα και αποφασίζει να πάει να βρει τον γιατρό της. Εκεί συναντάει την Κέλλυ και την Κατερίνα και τα τρία κορίτσια καταλήγουν στην ασφαλιστική, για να αποκαλύψουν την απάτη του Μάνου. Στο μεταξύ, η Σάσα πιέζει για τα λεφτά της κι η λύση έρχεται από την ανιψιά ενός ασθενούς του Αλέξανδρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !