«Φάρμα»: Οι σκέψεις για αλλαγή ώρας και οι πιθανότητες για 3η σεζόν

Χρήστος Παναγούλης
0


Δυσαρέσκεια επικρατεί στο Μαρούσι για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η «Φάρμα», αφού χωρίς μεγάλο ανταγωνισμό το ριάλιτι κινείται τις περισσότερες ημέρες περί του 10%. Υπάρχει μάλιστα ο φόβος ότι με την είσοδο του «MasterChef» στην αρένα της prime time, τα νούμερα τηλεθέασης θα υποστούν περαιτέρω πτώση, θυμίζοντας στους ιθύνοντες το πρόσφατο βατερλό με το «Game of Chefs». 

Έτσι, σύμφωνα με το okmag, τα στελέχη του ΑΝΤ1 βρίσκονται αυτήν την στιγμή σε ετοιμότητα, προκειμένου να προχωρήσουν σε διορθωτικές κινήσεις αν τα πράγματα ζορίσουν ακόμα περισσότερο από εδώ και στο εξής. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ριάλιτι να αλλάξει ώρα προβολής και να μετακινηθεί στην late night ζώνη, ώστε να αποφύγει την απευθείας σύγκρουση με το «Survivor» και το «Masterchef» που παίζουν απέναντι. 

Όσο για το μέλλον της «Φάρμας», όπως μετέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Τι λες τώρα», οι ιθύνοντες έχουν αποφασίσει να μην συνεχίσει για τρίτη σεζόν, αφού δεν είναι ευχαριστημένοι ούτε σε επίπεδο εικόνας αλλά ούτε φυσικά και σε επίπεδο τηλεθέασης. Αντίθετα, υπάρχει ικανοποίηση για την παρουσία του Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος παραμένει στο κανάλι και πρόκειται να αξιοποιηθεί σε νέα φιλόδοξα project, όπως το «Shark Tank», που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !