Ο Νίκος Κοκλώνης απαντά στην Ελένη Δήμου: «Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία»

0

Απάντηση στην Ελένη Δήμου έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης, μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η τραγουδίστρια στην εκπομπή Στούντιο 4. Η Ελένη Δήμου, όταν ρωτήθηκε για το J2US, μεταξύ άλλων είχε πει και τα εξής:

«Ήταν και για μένα έκπληξη ότι πήγα στο J2US. Το έκανα για ευνόητους λόγους, οικονομικούς και μόνο. Δεν πήγα ούτε για να φτιάξω τη δημοφιλία μου, ούτε για να ξεκινήσω καριέρα. Αυτό ανήκει στο 2021, ηρωική στάση.

Απλά, όταν είμαστε σε μια εκπομπή κι έρχονται εσένα τρεις και σε βάφουν -λέω τώρα- κι εμένα έρχεται ένας και με βάφει, βλέπεις τη διαφορά. Έρχονται και σε ντύνουν και έχεις τα καλύτερα κι εσύ δεν τα έχεις αυτά, βλέπεις τη διαφορά. Και λες ΟΚ ρε παιδιά, εντάξει, μέσα είμαι, δεν τρέχει τίποτα γιατί εγώ την έκανα την καριέρα μου.

Μου φάνηκε δύσκολο, η εμπειρία μου από το J2US, δεν με γοήτευσε. Δύσκολο, πολλές ώρες… Πολλές φορές είπα τι δουλειά έχω τώρα εδώ. Στην αρχή είπα Χριστέ μου τι έχω κάνει; Γιατί το κάνω τώρα εγώ αυτό; Μετά πέρναγε. Κάποια παιδιά μπήκαν για χαβαλέ μέσα, δεν ήξεραν τίποτα. Ε, αυτά εμένα με τρέλαιναν. Δεν θα το ξαναέκανα».

«Πάντα πίστευα πως είσαι καλλιτεχνάρα, «είσαι από αυτές που τους αξίζουν του παραμυθιού οι θησαυροί» -και δεν εννοούσα την αμοιβή. Σ’ αγαπώ κι ας με στενοχώρησες. Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία, αυτό δεν επηρέασε τη λάμψη σου. Εγώ κρατώ τις όμορφες στιγμές μας», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.




Zappit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !