Γιώργος Πασχαλίδης: Έχω δεχθεί μια άνευ προηγουμένου επίθεση...Μακάρι να είχαν κάνει αυτά που έκανα εγώ από τα 18 μου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

Συνέντευξη στο Newspistol.gr και στον Χάρη Λεμπιδάκη, παραχώρησε ο επιχειρηματίας και  εκδότης του TVNEA.COM, Γιώργος Πασχαλίδης. Ο ίδιος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε  στο αν έχει συμβεί να του ζητήσουν να κατεβάσει μια ανάρτηση που ίσως έχει ενοχλήσει κάποιον πρωταγωνιστή της τηλεόρασης. Είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός... 

- Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο και θέλει τρομερές ισορροπίες. Έχεις δεχτεί κάποια επίπληξη η προειδοποίηση να κατεβάσεις θέμα; Και πως αντέδρασες;

 
Θα σου πω ένα πολύ πρόσφατο σκηνικό. Γνωστός παρουσιαστής εκνευρισμένος για κάτι που γράψαμε , μου τηλεφωνεί. Και ξεκινά μια άνευ προηγουμένου επίθεση, μιλώντας μάλιστα με υποτιμητικό τρόπο αποκαλώντας με φούρναρη και πως γι’ αυτό μένω Κατερίνη (γέλια). Άλλος με έχει περάσει για Ζαχαροπλάστη…

Αγαπητοί μου, επιχειρηματίας είμαι που ασχολείται με την Πρώτη Υλη ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας (χονδρική-λιανική). Μακάρι όλοι εσείς να είχατε κάνει αυτά που έκανα εγώ από τα 18 μου χρόνια , πέρα από την εταιρία και το TVNEA.COM . Αλλά ακόμα και φούρναρης ή ζαχαροπλάστης να ήμουν που είναι το μεμπτό; Συνέλθετε λίγο μερικοί γιατί οι απειλές και τα υποτιμητικά , εμένα δεν με πτοούν.

Για να επανέλθω στον παρουσιαστή, εν τέλει όχι μόνο τα βρήκαμε, μιλούσαμε περίπου δυο ώρες. Έχουν γίνει πολλά σκηνικά και με παρουσιαστές που απειλούσαν και στο τέλος κατέληγαν διαφορετικά .

Έχουν γίνει και τραγικά λάθη και από εμένα τον ίδιο αλλά και από τους συνεργάτες μου. Ναι, εκεί κατεβάσαμε την ανάρτηση. Έχουμε βγει και ζητήσαμε συγγνώμη. Δεν φοβάμαι να πω ότι ναι έκανα λάθος και να ζητήσω συγγνώμη. Δεν είναι κανένας τέλειος.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ ωραίος! Πολύ σωστά τα λες. Μακάρι να έλεγες κάποιος τα είπε αυτά να γίνεις ρεζίλι και να ξεκινήσει δεύτερος κύκλος στο twitter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά Πασχαλίδη να τα πεις σε συνέντευξη στην τηλεόραση. Να τους ξεμπροστιάσεις. Αυτό που περιγράφεις είναι ένα είδος μπούλινγκ. Εργασιακό μπούλινγκ. Σε συγχαίρω για αυτά που έχεις κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός που έκρινε υποτιμητικά τον φούρναρη και τον ζαχαροπλάστη είναι απλά καημένος. Απ' ότι κατάλαβα τίποτα από τα δύο δεν είσαι και πολύ καλά τους απαντάς. Θα ήθελα όμως να πεις τα ονόματά τους. Αυτά θα πρέπει να λέγονται για να βλέπουμε τους αληθινούς παρουσιαστές κι όχι αυτό που θέλουν αυτοί να μας προβάλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς την Κατερίνη ξέρουμε τι έχεις κάνει και πόσο προσιτός και φιλικός άνθρωπος είσαι. Γιώργο μην μασάς. Όλοι αυτοί σε τούτο τον χώρο μπήκαν πολύ διαφορετικά από εσένα. Εσύ διαφέρεις απ' όλους αυτούς. Αυτό ζηλεύουν. Ακόμα και το σάιτ σου που σαρώνει.
    Ν.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !