Αποκαλυπτικό: Το «πάγωμα» της Σταματίνας με τον ΑΝΤ1, η επιθυμία να φύγει από τον ALPHA και τα κανάλια που τη διεκδικούν!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 


Και ενώ για πολλούς θεωρούταν σίγουρη η μεταγραφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ΑΝΤ1, τελικά κάτι άλλαξε...

Τι ακριβώς συνέβη; Το tvnea.com έχει όλο το ρεπορτάζ! 

Να σημειωθεί πως η πρώτη που έκανε λόγο για «πάγωμα» των επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν η Ναταλία Ανδρικοπούλου στη «Real Life», η οποία κάνει λόγο πως στον ΑΝΤ1 διαμηνύεται ότι δεν υπάρχουν τέτοιες βλέψεις για τη συγκεκριμένη μεταγραφή. 

Πράγματι, ενώ Σταματίνα και ΑΝΤ1 ήταν κοντά στο «ψήσιμο», κάτι «στράβωσε», χωρίς προς το παρόν να έχει διευκρινιστεί τι και πως. Πάντως, δεν παίζει ρόλο το ότι η απόφαση του σταθμού είναι να συνεχίσει το δίδυμο Λιάγκας-Σκορδά, καθώς στο προηγούμενο σχεδιασμό υπήρχε πρόβλεψη να «χωρέσουν» όλοι. 

Όσο για το τηλεοπτικό μέλλον της Σταματίνας;

Τα πράγματα είναι απλά. Το συμβόλαιο της με τον ALPHA ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι με ανοιχτή την οψιόν ανανέωσης για έναν επιπλέον χρόνο, που αφήνει περιθώριο για σενάρια «φυγής» της. Η ίδια έχει γνωστοποιήσει στο περιβάλλον της ότι δεν θέλει να παραμείνει στον σταθμό, καθώς νιώθει αδικημένη και προδομένη. Το αν το «πάγωμα» στον ΑΝΤ1, φέρει κάποια ανατροπή θα φανεί το προσεχές διάστημα. 

Ωστόσο, ο ΣΚΑΙ τη διεκδικεί σθεναρά για το slot 12-2 στη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου, ενώ σίγουρα μία ανοιχτή πόρτα θα ήταν και αυτή του OPEN που και σαφώς θα ήθελε τη Σταματίνα να αναλάβει το νέο πρωινό ψυχαγωγικό του μαγκαζίνο. 

Σαφώς και ο οικονομικός παράγοντας θα είναι καθοριστικός και στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια συζητιέται ότι για να μείνει η Σταματίνα στον ALPHA, θα πρέπει να είναι πολύ κακές οι προτάσεις του ανταγωνισμού. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί νιώθει προδομένη από τον alpha??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό τώρα που λέτε είναι γνωστό,δεν λέτε κάτι καινούργιο.Θα μείνει στον alpha εγώ πιστεύω αλιός στο open.Η ζώνη της Σταματίνας είναι κλεισμένη για τους περισσότερους σταθμούς.Η Σταματίνα δεν θέλει να αλλάξει ζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !