Γιώργος Λιανός: «Επειδή το Survivor πέτυχε δεν σημαίνει πάντα ότι θα μας προτιμήσει και ο κόσμος»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Λίγες εβδομάδες πριν φύγει από την Ελλάδα με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο για το νέο Survivor, ο Γιώργος Λιανός μιλά στο "Τηλέραμα" για το νέο του τηλεοπτικό βήμα και τον σκληρό ανταγωνισμό που θα αντιμετωπίσει φέτος

Στο πρώτο μισό της σεζόν η μυθοπλασία επικράτησε έναντι των ριάλιτι. Σε προβληματίζει αυτό;

"Ομολογουμένως φέτος ο κόσμος επέλεξε να δει σειρές. Ίσως του είχε λείψει να δει μια καλή σειρά, εγώ το ρίχνω και εκεί. Είδαμε καλές παραγωγές, που κέρδισαν τον κόσμο. Πάντα υπάρχει άγχος, αλλά αυτό είναι δημιουργικό. Είμαστε βέβαια επαγγελματίες και θέλουμε αυτό που κάνουμε να επιβραβεύεται από τον κόσμο, αλλά δεν περιμένουμε να το πληρωθούμε αυτό άμα τη εμφανίσει. Δηλαδή, επειδή κάνουμε ένα επιτυχημένο πρότζεκτ, δεν σημαίνει πάντα ότι θα μας προτιμήσει και ο κόσμος. Κατεβαίνουμε κάτω με πολλή όρεξη, με καινούριες ιδέες και με ένα φοβερό καστ. Από αυτά που έχω δει, είναι πολύ αισιόδοξα τα μηνύματα. Θα δώσουμε τον αγώνα μας με σεμνότητα, με εργατικότητα, για να φέρουμε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα".

Το περσινό "Survivor" είχε μεγάλες δόσεις ριάλιτι. Αυτή η συνταγή θα ακολουθηθεί και φέτος;

"Αυτό εξαρτάται από το τι θέλει να βγάλει ο κάθε παίκτης προς τα έξω. Έχει τύχει ομιλητικότατοι παίκτες να μπαίνουν στο παιχνίδι και να είναι έξω από τα νερά τους, να μην μπορούν να λειτουργήσουν. Έχουν έρθει κι άλλοι, που δεν είναι τόσο εξωστρεφείς, αλλά έχουν βγει λαλίστατοι, με πολύ καλό σχολιασμό και πειράγματα. Το ριάλιτι είναι ένα θέμα στο "Survivor” που δεν στήνεται! Είναι τι θα σου βγάλουν οι παίκτες, και κάθε φορά μπορεί να εκπλαγείς από έναν παίκτη που δεν είχες προσέξει και ξαφνικά βγαίνει σαν πρωταγωνιστής".

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !