Survivor: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος;

Άρης Κατσιφής
0


Μαχητές και Διάσημοι προσήλθαν στο πρώτο συμβούλιο του νησιού με τους Μαχητές να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στο Survivor και τους Διάσημους να καλούνται να υποδείξουν υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στο πρώτο αυτό συμβούλιο, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου επέστρεψε κανονικά στην ομάδα του μετά την εξέταση από τους γιατρούς, έχοντας πάθει ελαφριά διάσειση.

Οι Διάσημοι έκαναν τον απολογισμό των πρώτων δύο ημερών στον Άγιο Δομίνικο. Ο Βαλάντης δήλωσε ότι αυτό που τον δυσκόλεψε ήταν οι κίνδυνοι της φύσης που δεν περίμενε. Η Ευρυδίκη δήλωσε ότι την δυσκόλεψε… το μυαλό της γιατί όπως είπε νομίζει ότι είναι ήδη έναν μήνα στην παραλία.

Η Βρησηίδα Ανδριώτου συμφώνησε με την Ευρυδίκη ενώ ο Θανάσης Βισκαδουράκης δήλωσε ότι δεν χάνει το χαμόγελό του γιατί έχει καλή παρέα.

Η στιγμή της κάλπης όμως έδειξε ότι στους Διάσημους άρχισαν τα προβλήματα. Ο Βαλάντης ψήφισε τον Γιάννη Χατζηγεωργίου όπως ήταν αναμενόμενο και ο Γιάννης τον Βαλάντη, δίνοντας σάρκα και οστά στην κόντρα τους.

Παρότι το μοντάζ δεν μας έδειξε όλες τις ψήφους, υπήρξε μία έντονη τάση να ψηφιστεί ο Γιωρίκας με διάφορες προφάσεις και όχι το αγωνιστικό κομμάτι όπου ο Πηλίδης έχει ένα σαφές πλεονέκτημα.

Το δεύτερο ρεύμα ψήφων πήγε στον Βαλάντη.

Με 8 ψήφους, ο Βαλάντης ήταν ο πρώτος φετινός υποψήφιος στο Survivor με τον παίκτη να δηλώνει ότι το περίμενε γιατί ήταν ο πιο αδύναμος αγωνιστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !