Η Ιωάννα Τούνη στο «Survivor»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Μπορεί την τελευταία εβδομάδα να έχουν διαρρεύσει αρκετά ονόματα από την ομάδα των «Διασήμων» του Survivor αλλά η λίστα που είδε το φως της δημοσιότητας δεν είναι ακριβής.

Από τα πρόσωπα που ακούγονται σίγουροι θεωρούνται μόνο ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Βαλάντης, η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, η Ελισάβετ Σπανού, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Σάκης Αρσενίου.

Ο Νότης Χριστοδούλου, ο νικητής του Fame Story 1, που είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους interior designers προτίμησε να μην πάει στον Άγιο Δομίνικο αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα είναι πολλές.

Ούτε όμως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας όπως και ο Χρήστος Ζώτος είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που θα φύγουν άμεσα για τον Άγιο Δομίνικο. Είναι γνωστό άλλωστε ότι τόσο η ομάδα των Διασήμων και η ομάδα των «Μαχητών» θα ενισχυθεί από νέα πρόσωπα στην πορεία.

Την ίδια στιγμή, η Acun Medya προσέγγισε ξανά μια γυναίκα που γνωρίζει καλά, αφού συμμετείχε στο My Style Rocks.

Ο λόγος για την Ιωάννα Tούνη, που είχε δεχτεί και πέρσι πρόταση για να πάει στο Survivor και την είχε απορρίψει. Σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε εκ νέου τηλεφώνημα από την παραγωγή προκειμένου να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, το ποσό που της έταξαν ξεπερνάει ότι είχαμε ακούσει μέχρι τώρα. Ωστόσο, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

znews.gr-Γιάννης Πουλόπουλος


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !