Survivor: Οι ρήτρες, τα μηδενικά στα συμβόλαια των «Διασήμων» και το plan B του Ατζούν για την τηλεθέαση

0

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για τo ποιοι διάσημοι θα βρεθούν στη παραλία του Άγιου Δομίνικου για να συμμετάσχουν στο Survivor που αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες, με την ημερομηνία της πρεμιέρας ακόμη κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Όλο αυτό το διάστημα το ένα σενάριο διαδέχεται το άλλο και ο χορός εκατομμυρίων που φέρεται να δίνει ο Ατζούν στους «εκλεκτούς» παίκτες από τον κόσμο της showbiz για να βρεθούν στο Survivor προκαλεί στους κοινούς θνητούς ίλιγγο.

Το Ζnews σας παρουσιάζει όλο το ρεπορτάζ τόσο για τις ρήτρες όσο και για την αλήθεια των μηδενικών που αναγράφεται στο συμβόλαιο των «Διασήμων».

Η αυστηρή ρήτρα και οι υπογραφές των συμβολαίων.Τα ονόματα των παικτών που έχουν συμφωνήσει έχουν γίνει λίγο ή πολύ ήδη γνωστά, για το φετινό ριάλιτι.

Ωστόσο κανείς τους μέχρι στιγμής δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής και κανείς δεν μπορεί να θεωρεί την συμμετοχή του σίγουρη. Οι τελικές υπογραφές ουσιαστικά θα πέσουν λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το check in για τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για να αποφευχθούν διαρροές η εντολή Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ότι όποιος μιλήσει και αποκαλύψει κάτι πριν την αναχώρηση θα αποβάλλεται και θα αντικαθίσταται από τον επόμενο.

Ένας ακόμη όρος που «δένει» τους παίκτες, Διάσημους και Μαχητές είναι ότι κανείς δεν θα πρέπει να μιλά η να δίνει πληροφορίες, σε οποιοδήποτε ραδιοτηλεοπτικό μέσο χωρίς την άδεια της παραγωγής. Ο όρος αυτός ισχύει και για τους συγγενείς πρώτου βαθμού για όλη την διάρκεια που ο παίκτης θα βρίσκεται στο παιχνίδι. Η παραγωγή θέλει να διαφυλάξει τις διαρροές για το παιχνίδι με οποιοδήποτε τρόπο.

Όλο αυτό το διάστημα ίλιγγο προκαλούν τα αστρονομικά ποσά που φαίνεται να αναγράφονται στις επιταγές που θα εξαργυρώσουν οι διάσημοι μετά την συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ζnews η αλήθεια είναι άλλη. Τα πρόσωπα που βρίσκονταν στην αρχική λίστα για να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο και που θα εξαργύρωναν την επιταγή που θα αναγράφονταν 3 με 4 μηδενικά για την κάθε εβδομάδα που θα παρέμεναν στο παιχνίδι μετά το τέλος του παιχνιδιού είναι λίγα και μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Τα ποσά που κάποιοι επικαλούνται ότι τους δόθηκαν για να πουν το ναι φαίνεται πως δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Στην τελευταία σύσκεψη που έγινε στην εταιρεία παραγωγής, παρουσία του Τούρκου παραγωγού αποφασίστηκε πως το budget πρέπει να μειωθεί αφού τα πρόσωπα που έχουν τελικά κλειστεί για να συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι αυτά που ήταν η πρώτη του επιλογή.

Τα παραλειπόμενα της παρουσίας του Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελλάδα

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε πολύ στενό κύκλο συνεργατών εξέφρασε την ανησυχία του για την επιτυχία του Survivor αφού τα πρόσωπα που τελικά θα παλέψουν για το έπαθλο δεν θεωρεί ότι είναι αυτά που θα προσελκύσουν τους τηλεθεατές.

Γι’ αυτό και πάντα υπάρχει το plan B για να σωθεί το παιχνίδι και αυτό περιλαμβάνει την είσοδο παικτών από τα προηγούμενα Survivor που για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο θα υπογράψουν συμβόλαιο με τέσσερα και πέντε μηδενικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !