Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Το story του έρωτα τους

0


Μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η Δέσποινα Βανδή γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή και την τελευταία περίοδο ζει και πάλι τον έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη.

«Αν δεν ήταν 100% σίγουρη για τα αισθήματά της, δεν θα έκανε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της» λέει πρόσωπο από το φιλικό της περιβάλλον αναφέρει η Λυδία Πολίτη στο περιοδικό ΟΚ!.

«Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν».

Καλά πληροφορημένες πηγές στο περιοδικό αποκάλυψαν πως ο γνωστός ηθοποιός ήταν αυτός που τη διεκδίκησε δυναμικά ήδη από την πρώτ η τους επαφή στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Η Δέσποινα Βανδή, αν και είχε κολακευτεί πολύ από το ενδιαφέρον του, δεν ενέδωσε αμέσως θέλοντας να πάρει τον χρόνο της ώστε να βρει τις ισορροπίες της.

Τη γοήτευε όμως ότι προέρχονταν από διαφορετικούς κόσμους.

«Το μποέμ στοιχείο του χαρακτήρα του και η αυτοπεποίθηση –χωρίς ίχνος έπαρσης– που διέθετε της άρεσαν πάρα πολύ. Όσο τον γνώριζε καλύτερα, τόσο τον ερωτευόταν. Και εκείνος όμως δεν φοβόταν ποτέ τις λέξεις, δεν δίσταζε ποτέ να της πει όσα ένιωθε για εκείνη» είπαν οι ίδιες πηγές.

Κάπως έτσι, όταν ένιωσε έτοιμη, άμεση προτεραιότητά της ήταν να μιλήσει στα παιδιά της για τον άνθρωπο που γνώρισε.

«Και οι δύο αγαπούν πολύ τα παιδιά τους και δεν θα ήθελαν να κάνουν ποτέ κάτι που θα τα πλήγωνε. Ειδικά εκείνη, έχοντας τη Μελίνα και τον Γιώργο στην εφηβεία, είχε φροντίσει να τους μιλήσει πρώτα με μεγάλη ειλικρίνεια – όπως εξάλλου έκανε πάντα. Δεν θα ρίσκαρε ποτέ να μάθουν για τη νέα σχέση της από δημοσιεύματα».

Το ζευγάρι παρ΄όλα αυτά δεν κάνει προς το παρόν σχέδια συγκατοίκησης.

Η τραγουδίστρια εξακολουθεί να μένει στο σπίτι στη Βούλα όπου έμενε και πριν από το διαζύγιό της, καθώς δεν επιθυμούσε να διαταράξει την ψυχολογία των παιδιών της και η καθημερινότητά της έχει σταθερή προτεραιότητα την οικογένειά της.


Znews

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !