«Η Φάρμα» spoiler: Έρχονται μέρες πείνας αλά Survivor

0

Η «Φάρμα» ξεκίνησε και από τα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας οι τηλεθεατές κατάλαβαν πως το φετινό τηλεοπτικό αγρόκτημα, που βρίσκεται ανοιχτά του Ωρωπού, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την παραλία του Άγιου Δομίνικου και από το ριάλιτι επιβίωσης που θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες στον ΣΚΑΪ.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τους ένοικους της «Φάρμας» να περνάνε δύσκολα. Η μάχη της… καρύδας στον Άγιο Δομίνικο δεν θα είναι τίποτα μπροστά στον καθημερινό αγώνα που θα δώσουν οι παίκτες για την επιβίωσή τους.

Μάλιστα οι παίκτες θα φτάσουν να τσακώνονται για το φαγητό. Η πείνα θα κάνει την εμφάνιση της, οι στερήσεις και οι κακουχίες θα τους φτάσουν πολλές φορές στα όριά τους.

Κι αν πίστευαν πως η φετινή «Φάρμα» θα είναι ένα ωραίο διάλειμμα από την καθημερινότητα μέσα στο δάσος σύντομα θα ανακαλύψουν πόσο έξω έπεσαν.

Από τα επόμενα επεισόδια θα δούμε στιγμές απείρου κάλους αφού κανείς από όσους βρίσκονται μέσα στο αγρόκτημα δεν θα φροντίσει να καλλιεργήσει τον κήπο για να πάρουν τις πρώτες ύλες για να μαγειρέψουν ενώ θα δούμε ποιος φταίει και ποιος θα δώσει λύση.

Πλησιάζοντας στα Χριστούγεννα και καθώς ο καιρός αγριεύει θα δούμε τη Σάσα Μπάστα και την Αγγελική Ηλιάδη να χτίζουν αφού αυτή θα είναι μια από τις επόμενες αποστολές ώστε να προστατευτούν από τις βροχές και να μην μπει το νερό στο σπίτι. Οι δύο γυναίκες θα έρθουν σε αντιπαράθεση χωρίζοντας το αγρόκτημα σε δύο μέρη.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θα κληθεί να βοηθήσει και να δώσει την λύση ωστόσο μια από τις δύο κυρίες θα αρνηθεί την βοήθειά του με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου


Znews

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !