Όλες οι λεπτομέρειες για το εορταστικό show της ΕΡΤ

Χρήστος Παναγούλης
1


Το δικό της εορταστικό σόου ετοιμάζει η ΕΡΤ και μάλιστα έχει βρεθεί ήδη και το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση. Ο λόγος για τον Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος παρουσιάζει με επιτυχία την μουσική εκπομπή «Δυνατά», μέσα από την συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tinasmess, o γνωστός τραγουδιστής θα παρουσιάσει δύο λαμπερές βραδιές, τόσο για την παραμονή Χριστουγέννων όσο και για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. 

Μάλιστα, ήδη έχουν γίνει τα γυρίσματα του επεισοδίου για την Παραμονή των Χριστουγέννων με το παρών να δίνουν πολύ γνωστά ονόματα από το καλλιτεχνικό στερέωμα. Συγκεκριμένα, ο Κωστής Μαραβέγιας θα υποδεχτεί μεταξύ άλλων τους: Λευτέρη Ελευθερίου, Θανάση Βισκαδουράκη, Δήμητρα Στογιάννη, Τόνια Σωτηροπούλου, Λίλα Μπακλέση, τον μικρό Μανώλη Γκίνη, Μαρία Χάνου, Δανάη Λουκάκη, Μέμο Μπεγνή, το δίδυμο της ΕΡΤ Γιαννούτσο – Βαμβακάρη, Βίβιαν Κοντομαρη και Χριστίνα Αλεξανιάν, ενώ με τις μελωδίες της θα γεμίσει το πλατό η χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από πότε το 5% λογίζεται ως επιτυχία, ακόμα και για την ΕΡΤ που σε αυτό το είδος εκπομπών είχε καλομάθει ακόμη και σε διψήφια ποσοστά (τρανταχτό παράδειγμα το Στα Τραγούδια Λέμε Ναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !