OPEN: Ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν ξεκίνησε

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Το OPEN φέτος μπορεί να μην διανύει και μια από τις καλύτερες χρονιές του, όσο αναφορά την τηλεθέαση, όμως το κανάλι σπεύδει όπως όλα δείχνουν να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις με σκοπό να σταθεί απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό. Η έλευση του Γιάννη Λάτσιου στο OPEN θα φέρει αρκετές αλλαγές στο κανάλι με τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ δημοσιογράφου της εκπομπής «MEGA Kαλημέρα» Γιώργου Σκρομπόλα, το OPEN έχει ξεκινήσει ήδη να κάνει κάποιες πρώτες επαφές με σκοπό να προσεγγίσει άτομα για την νέα τηλεοπτική σεζόν, δηλαδή από τον Σεπτέμβρη. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, ο Γιάννης Λάτσιος δεν έχει σκοπό να παρέμβει φέτος στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα του σταθμού έκτος από κάποιες μικρές διορθωτικές κινήσεις που είναι απαραίτητές.

Ήδη έχει αρχίσει να σχεδιάζει το πλάνο για την νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινώντας από την πρωινή ζώνη του σταθμού, θέλοντας ένα πρόσωπο με μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία. Δεδομένο θεωρείται πως επικρατέστερη παρουσιάστρια για το καλοκαιρινό πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα είναι η Ελένη Τσολάκη, όπως και το καλοκαίρι που μας πέρασε. Έτσι, το OPEN σκοπεύει από την νέα σεζόν να μπει δυναμικά στην τηλεοπτική αρένα με τον Γιάννη Λάτσιο να έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !