Νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (3/12/2021)

17

 


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :
Πρόγραμμα 18-54

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΤ1 9,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΤ1 5,7
ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 11,5
THE BACHELOR. II 12,4
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 8,5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ STAR 11,5
ΣΥΜΠEΘΕΡΟΙ ΑΠ ΤΑ ΤIΡΑΝΑ 23,7
CELEBRITY GAME NIGHT 14,3
ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ 15,9
IDOLS 8,3
BIG BROTHER LIVE 8,7
ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ 3,8
ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ 3,5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 4,5
AFTER DARK 5,6
CHICAGO PD 2,9
CHICAGO PD 2,6
MR ROBOT 1.1
MR ROBOT 0,6
LAS ESTRELLAS 0.2

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια
  1. Τρελό γέλιο οι συμπέθεροι από τα Τίρανα. Είναι απίθανοι. Είναι όχι μόνο η κωμωδία της χρονιάς αλλά και της δεκαετίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι χειρότερο υπάρχει. Δεν βγάζει γέλιο ακόμα κι αν σε γαργαλανε. Δυστυχώς η σειρά ενώ ξεκίνησε καλά φαίνεται ότι την άφησε αρκετός κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Συμπέθεροι έχουν καταφέρει να σταθεροποιηθούν σε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Παρότι είναι μια φορά μόνο την εβδομάδα, οι τηλεθεατές έχουν σταθερό ραντεβού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @2:21 ολόσωστος! Να συμπληρώσω πως αν και ήδη αρκετός κόσμος το έχει δει στο θέατρο οπότε μέσες άκρες γνωρίζει το στόρυ και την εξέλιξη, καταφέρνει και κάνει πολύ υψηλά νούμερα. Και αυτό λέει πολλά για την αξία αυτής της σειράς. Ποιά άλλη κωμωδία, και μάλιστα εβδομαδιαία, τα τελευταία χρόνια έκανε 20ρια και 30ρια; Καμμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ κακη σειρα με ξεπερασμενο χιουμορ. Παιζει και μονο του. Απο εδω και πέρα να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε όχι! Δεν παίζει μόνο του! Υπάρχει και ο έρωτας με διαφορά στο σταρ και το idols στο σκάι. Χώρος τις ταινίες στα υπόλοιπα κανάλια. Μια χαρά ανταγωνισμό έχει. Αλλά οι τηλεθεατές προτιμούν με διαφορά τους συμπέθερους. Αν δεν τους άρεσε θα προτιμούσαν κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ούτε καν. Η σειρά δεν βγάζει ούτε γέλιο. Είναι εντελώς ξεπερασμένες οι προφορές. Χθές μάλιστα το επεισόδιο ήταν λες και έβλεπα λάμψη με επαναλαμβανόμενες λέξεις. Δεν έχει να πει τίποτα το σενάριο. Αν έπαιζε σε άλλη μέρα ούτε 12 δεν θα έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γνώμη σου. Το 23% φαίνεται όμως πως έχει άλλη γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για κάνε μια βόλτα στα χωριά της Θεσσαλίας(και αλλού) και ύστερα ξαναπές μας για ξεπερασμένες προφορές. Κάπως έτσι μιλάνε. Και μη ξεχνάς πως στις κωμωδίες πάντα υπάρχει το στοιχείο της υπερβολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγάπη εγω που στα γραφω την ειδά γιατι μετα το Βινύλιο δεν ειχε τιποτα αλλο σε κανενα αλλο καναλι.Παιζει εντελώ μονο του και κάνει 23. Ας ειμαστε λίγο αντικειμενικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σοβαρα τώρα θέλεις με το ζότι να πουμε οτι ειναι η κωμωδία τς δεκαετίας; Σοβαρέψου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσύ που λες να είμαστε αντικειμενικοί γράφεις τα ίδια και τα ίδια για τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ άποψη. Το ότι εσύ το είδες επειδή δεν έβρισκες κάτι καλύτερο στα άλλα κανάλια, δεν σημαίνει ξέρεις ότι το ίδιο κάνουν και οι άλλοι. Τόσο αντικειμενικοί θες να γίνουμε και οι υπόλοιποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι πολύ κακό το σενάριο. Συμφωνώ ότι είναι πολύ ξεπερασμένο και δε βγάζει γέλιο. Επίσης πολύ επαναλαμβανόμενο. Απο Παρασκευή μπαίνει και νέος παίκτης στην αρένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εξαφανίστηκαν τα 30νταρια+. Αν εάπιζε απεναντι απο Σασμο, ούτε 12.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα. Ξέρεις πόσοι το ζηλεύουν αυτό το 23 και θα ήθελαν να το είχαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι όσοι δεν ξέρουν από τηλεόραση και νομίζουν ότι το 23 μόνο του είναι καλό ποσοστό. Αν η Φάρμα πάει καλά, η Συμπέθεροι θα εξαφανιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ''Πονάνε οι Συμπέθεροι'' λέει ο άλλος. Σειρα επιπέδου ''Λατρεμένοι μου γείτονες'' και ''Λάκης ο γλυκούλης'' με κάκιστο χιούμορ και κιτς αισθητική που δεν θα αφήσει κανένα στίγμα πίσω της όταν τελειώσει. Ευτυχώς που παίζει μόνο του και κάνει ένα 20αρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν επιτρέπονται νέα σχόλια.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !