Καραμπόλες για τα εορταστικά και «βέτο» του Mega στο Open για τον Αντώνη Ρέμο

0

Ολο το ελληνικό πεντάγραμμο επιστρατεύουν τα κανάλια για τα έκτακτα εορταστικά σόου των Χριστουγέννων, ενώ η αυξημένη ζήτηση σε πρόσωπα φέρνει… καραμπόλες. Στον ΣΚΑΪ επιθυμούσαν μουσικό πρόγραμμα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό για τις γιορτές, κάτι που, ωστόσο, δεν θα γίνει.

Ο κριτής του «The Voice» αρνήθηκε την πρόταση, με το επιχείρημα ότι θα τραγουδήσει ζωντανά στον τελικό του talent show στις 19 Δεκεμβρίου και δεν επιθυμεί να βγει ξανά σε ειδικό σόου, μία εβδομάδα αργότερα. Το μουσικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για τα Χριστούγεννα θα αναλάβει ο Γιάννης Πλούταρχος μαζί με αρκετούς καλεσμένους, ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν η εορταστική εκπομπή θα έχει παρουσιαστή.

Ελένη Φουρέιρα Κωνσταντίνος Αργυρός Teatro

Με τον Αντώνη Ρέμο θα κάνει Χριστούγεννα το Mega

Σε άλλη συχνότητα θα μεταφερθεί προσωρινά το έτερο μέλος της κριτικής επιτροπής του «The Voice» Πάνος Μουζουράκης, που θα βρεθεί στο πρωτοχρονιάτικο σόου της ΕΡΤ, με παρουσιαστή τον Κωστή Μαραβέγια.

Με τον Αντώνη Ρέμο θα κάνει Χριστούγεννα το Mega, που επιθυμεί να επαναλάβει την επιτυχία της περσινής χρονιάς με ένα μεγάλο σόου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε τελική φάση συζητήσεις με τη Μαρινέλλα, ως κεντρικό πρόσωπο στο χριστουγεννιάτικο σόου του Mega δίπλα στον Αντ. Ρέμο. Τον ίδιο καλλιτέχνη, ωστόσο, υπολόγιζε και ο Γιώργος Θεοφάνους για την πρεμιέρα της εκπομπής «Ενα τραγούδι ακόμα» στο Open, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου.


Ο γνωστός συνθέτης είχε γυρίσει ήδη ένα επεισόδιο με κεντρικό καλεσμένο τον Αντ. Ρέμο. Κάπου εδώ ήρθε το «βέτο» του Mega, που έχει προτεραιότητα λόγω της σταθερής συνεργασίας με τον δημοφιλή τραγουδιστή. Το Mega ζήτησε από το Open να μην προβάλει το επεισόδιο της εκπομπής του Γ. Θεοφάνους με καλεσμένο τον Αντ. Ρέμο μέχρι τις γιορτές, για να μην του «κάψει» το χριστουγεννιάτικο σόου. Το Open έκανε δεκτό το αίτημα του Mega και έτσι το «Ενα τραγούδι ακόμα» θα κάνει πρεμιέρα με καλεσμένους την Ευρυδίκη, τον Πασχάλη και τη Μαντώ.


Enikos.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !