ΣΚΑΙ: Θέλουν Σάκη - Μαριαλένα για το «Love It»

Χρήστος Παναγούλης
0


Για την πρεμιέρα του Survivor ετοιμάζεται πυρετωδώς η ομάδα του «Love It». H εκπομπή του ΣΚΑΙ θα μεγαλώσει σε διάρκεια, έτσι ώστε να περιλαμβάνει μία νέα ενότητα με τίτλο «Survivor Πανόραμα», που θα φιλοξενεί αποκλειστικές ειδήσεις και backstage υλικό από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και συνεντεύξεις με τους παίκτες που αποχωρούν. 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του iciao.gr, το κανάλι θέλει την παρουσίαση της νέας ενότητας να αναλάβει ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης Σάκης Κατσούλης, μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Κάπου εκεί βέβαια το πράγμα φαίνεται να κολλάει, αφού η Ιωάννα Μαλέσκου βάζει «βέτο». 

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει προτείνει στους ιθύνοντες του καναλιού το «Survivor Πανόραμα» να μην έχει σταθερά πρόσωπα στον σχολιασμό αλλά να φιλοξενεί διάφορους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει και ένα άτυπο casting και αν κάποιος ξεχωρίσει ενδεχομένως να κερδίσει και μία μόνιμη θέση στο πάνελ. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν τελικά θα επικρατήσει η άποψη του σταθμού ή της παρουσιάστριας, αφού η πρεμιέρα του «Survivor» αναμένεται σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !