Eurovision 2022: Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι του διαγωνισμού - Είναι ήδη τελευταίο στα στοιχήματα

0

Μπορεί ακόμα να έχουμε Δεκέμβριο του 2021, αλλά ήδη έγινε γνωστό το πρώτο τραγούδι που θα διαγωνιστεί στη Eurovision 2022, που θα φιλοξενηθεί τον επόμενο Μάιο στο Τορίνο με τη συμμετοχή 41 χωρών, και πρόκειται να εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (05/12), δόθηκε στη δημοσιότητα το ροκ τραγούδι με τίτλο «Intention», που ερμηνεύει το συγκρότημα Intelligent Music Project για λογαριασμό της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης της Βουλγαρίας (BNT).

Το συγκρότημα αποτελούν οι Ρόνι Ρομέρο, Μπίσερ Ιβάνοφ, Σλάβιν Σλάβτσεφ, Ίβο Στεφάνοβ, Ντίμιτερ Σιράκοφ και Στόγιαν Γιάνκουλοφ. Μάλιστα, ο τελευταίος έχει εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία άλλες δύο φορές στη Eurovision, μαζί με την Ελίτσα Τοντόροβα: το 2007 κατέλαβαν την 5η θέση με το τραγούδι «Voda» και το 2012 δεν προκρίθηκαν στον τελικό με το κομμάτι «Samo Shampioni»

Παρ' όλα αυτά, η αντίδραση των fans αλλά και των γραφείων στοιχημάτων μόνο θετική δεν ήταν για το τραγούδι «Intention» αφού, αν και είναι η μοναδική χώρα που έχει παρουσιάσει τη συμμετοχή της για τη Eurovision 2022, η Βουλγαρία είναι ήδη στην 41η –και τελευταία– θέση ως προς τις πιθανότητες νίκης με απόδοση 75.



Sputnik.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !