Μαρία Μπεκατώρου: ««Έχω αγωνία για το "The Chase"»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για το «The Chase», το τηλεπαιχνίδι που καθηλώνει το κοινό σε όλον τον κόσμο και θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου στο Mega!

Αρχικά είπε: «Έχω αγωνία για το «The Chase», να δω πως θα βγει στον αέρα. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει ωραία πραγματάκια. Από την διαδικασία έχουν περάσει πολλά άτομα εδώ και πολλούς μήνες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

Και τόνισε: «Οι Chasers είναι άνθρωποι που υποκλίνεσαι στις γνώσεις τους. Ξέρουν τα πάντα. Από κάποιο συστατικό ενός φαγητού μέχρι ημερομηνίες για σημαντικά γεγονότα. Έχουν αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους στη γνώση».

Και πρόσθεσε: «Οι παίκτες περνάνε από τρία στάδια. Παίρνουν κάποια χρήματα και στη συνέχεια αναμετρώνται με τους Chasers»!

Ενώ στη συνέχεια, η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε:

Δεν έχω κάνει συζήτηση για το X-Factor και γι’ αυτό δεν το έχω στο μυαλό μου. Είναι κάτι που μου αρέσει αλλά όταν κάτι δεν το ξέρεις δεν το αγγίζεις», τόνισε.


Για την πορεία της στην τηλεόραση και αν πίστευε ποτέ ότι θα κάνει τόσο μεγάλη καριέρα, είπε: «Δεν είχα φανταστεί όταν ξεκινούσα ότι θα έχω αυτήν την εξέλιξη. Πίστευα ότι η καριέρα μου θα κάνει έναν κύκλο και θα τελειώσει στο «Τηλεάστυ». Δεν σκεφτόμουν ποτέ θα πάω σε κάποιο μεγάλο κανάλι. Όταν είχα την πρόταση, αν μου έλεγαν από το «Τηλεάστυ» ότι δεν θέλουν να φύγω δεν θα το έκανα. Όμως μου είπαν άνοιξε τα φτερά σου. Ή τώρα ή ποτέ».


«Δεν αλλάζω εύκολα κανάλια», πρόσθεσε η ίδια και αποκάλυψε ότι για την μεταγραφή της στο MEGA συμβουλεύτηκε τον σύζυγό της. «Ο Αντώνης πιστεύει πιο πολύ σε εμένα απ΄ότι εγώ στον εαυτό μου. Ακούω πολύ την γνώμη του», αποκάλυψε.



Όσο για το αν υπάρχει κάποιο μυστικό για την μακροχρόνια σχέση τους; «Όταν θες να είσαι με έναν άνθρωπο θα βρεις τον τρόπο. Κάποιος θα κάνει υποχωρήσεις, θα βάλει νερό στο κρασί του. Όταν όμως τα καλά είναι περισσότερα τότε είναι όλα ωραία», απάντησε.



Για την απώλεια των κιλών της, είπε: «Έχασα 2-3 κιλά χωρίς να το καταλάβω και μετά ξεκίνησα να προσέχω τι τρώω και να χάνω κι άλλα. Δεν πήγα σε διαιτολόγο και δεν μου αρέσει και η γυμναστική».



Τέλος, αναφέρθηκε στις συνεργασίες της. «Είχα πάντα ωραίες συνεργασίες. Δεν υπήρξε συνεργασία που να είπα ότι θέλω να τελειώσει η χρονιά. Αν έπρεπε να απαντήσω πρωινή ή βραδινή εκπομπή, θα επέλεγα την δεύτερη».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !