Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αποκαλύπτουν το μέλλον του «Μαθιού» με τη «Βασιλική»

0

Πώς αποφάσισαν οι δυο ηθοποιοί να συμμετέχουν στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Alpha.

Oι πρωταγωνιστές του «Σασμού» και μίλησαν για την επιτυχία της σειράς του Alpha, την απόφασή τους να συμμετέχουν σε αυτήν και το τηλεοπτικό ους μέλλον. Ένα από τα ζευγάρια που μας έχουν καθηλώσει είναι αυτό του «Μαθιού» με τη »Βασιλική». Τι είπαν όμως οι πρωταγωνιστές της σειράς «Σασμός» και τι αποκάλυψαν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο ΟΚ! για τον τηλεοπτικό τους έρωτα;

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο ΟΚ! για τον ρόλο της «Βασιλικής»:

«Το σενάριο –στη βάση ενός δυνατού βιβλίου–, το ότι όσοι ηθοποιοί μού αναφέρθηκαν ήταν ένας κι ένας, καθώς και όλο το δημιουργικό team, σκηνοθετικά, φωτογραφικά κ.λπ., όλα αυτά με έκαναν να πω «ναι» στον Σασμό. Και το ότι ο ρόλος της Βασιλικής, παρόλο που είναι πολύ λακωνικά γραμμένος, άσκησε αμέσως μία γοητεία πάνω μου, ένιωσα ότι θέλω να την καταλάβω, να τη ζήσω, να τη ζωντανέψω, να την εξελίξω. Όσο για το μέλλον της Βασιλικής; Είναι σαν να με ρωτάς πώς θα ήθελα να είναι το μέλλον μου. Ζω τη Βασιλική και θέλω να έχει/έχω ένα αίσιο μέλλον. Όμως όντας ένα τραγικό πρόσωπο, αυτό είναι πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχει δρόμος χωρίς πόνο και εσωτερική πάλη στη ζωή της. Το από πού θα έρθει το φως της γαλήνης, θα το δούμε», είπε αρχικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Και συνέχισε: «Στον δρόμο μού έχουν πει φράσεις όπως “Η Βασιλική είμαι εγώ, μου θυμίζεις τη ζωή μου”, “Αγαπώ τη Βασιλική γιατί έχει έναν βαθύ ανθρωπισμό”, “Δεν μπορώ να φανταστώ τη Βασιλική διαφορετική από τον τρόπο που την ερμηνεύεις” κ.ά. Είναι καταπληκτικό να βλέπεις πόσο αθώοι γίνονται ξαφνικά οι άνθρωποι απέναντί σου, άγνωστοι άνθρωποι, περαστικοί, παίρνουν το θάρρος να σου μιλήσουν όμορφα, διακριτικά, με ευγένεια, να εκφραστούν. Δεν πρέπε ινα υποτιμάται η δύναμη της Τέχνης, αλλά και του Μέσου, που είναι η τηλεόραση. Υπάρχει μεγάλη ευθύνη στους δημιουργούς και στους παραγωγούς, στο πώς τροφοδοτούν και τρέφουν το αγνό μέρος της ψυχής των θεατών».

Ο Δημήτρης Λάλος στο ΟΚ! για τον ρόλο του «Μαθιού»:

«Πάντα όταν ξεκινάς μια δουλειά ελπίζεις για το καλύτερο. Πάντα θες αυτό που κάνεις να έχει επιτυχία. Πάντα είσαι έτοιμος και για τα καλά και για τα άσχημα. Έρχονται όμως και μερικές φορές που κάτι μπορεί να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Αυτό ακριβώς έγινε και με τον Σασμό. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας!

Πέρα από το σημαντικό στοιχείο που είναι πάντα οι συνεργάτες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, το βιβλίο ήταν αυτό που σφράγισε την απόφασή μου να συμμετέχω (σ.σ. το ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας). Είναι μεγάλη χαρά για έναν ηθοποιό να έχει πίσω από το σενάριο τον πλούτο που δίνει ένα μυθιστόρημα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος.

Μιλώντας για τον «Μαθιό», είπε: «Έναν χαρακτήρα το κοινό τον αγαπάει για πολλούς λόγους. Μερικές φορές για το σκοτάδι του, μερικές φορές για το φως του. Μερικές φορές και για τα δυο μαζί. Ο Μαθιός (σ.σ. ο ρόλος που υποδύεται) είναι ένας τρισδιάστατος χαρακτήρας και ο κόσμος, φαντάζομαι, απολαμβάνει να τον παρακολουθεί».

Για τον έρωτα με τη «Βασιλική» είπε: «Οι έρωτες της μυθοπλασίας έχουν γράψει ιστορία. Από τον Αντώνιο και την

Κλεοπάτρα μέχρι τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, κάθε φορά η καρδιά μας χτυπάει δυνατά όταν παρακολουθούμε ένα ζευγάρι να παλεύει με τη ζωή και τον θάνατο. Έτσι προχωράει η ζωή. Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη. Όσο για το πώς θα ήθελα να εξελιχθεί ο ρόλος του Μαθιού, θα απαντήσω “απρόβλεπτα”!»


Η συνέντευξη δόθηκε στο okmagazine.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !