«Μόλις χθες»: Η σειρά του ΣΚΑΙ γίνεται τηλεταινία

Χρήστος Παναγούλης
0


Λίγο πριν ξεκινήσουν τα καινούρια επεισόδια με νέα πρόσωπα και σημαντικές εξελίξεις στη ζωή των ηρώων, παρακολουθήστε ξανά πώς ξεκίνησαν όλα στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ σε 8 τηλεταινίες που θα μας καθηλώσουν. Από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου -από Δευτέρα έως Πέμπτη– θα δούμε όλα όσα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μας, σε 8 τηλεταινίες γεμάτες ένταση, αγωνία, πάθος, μυστικά και αποκαλύψεις.


Μόλις Χθες, ήταν μία δυνατή ιστορία αγάπης που διακόπηκε με βίαιο τρόπο. Ένας κολλητός φίλος που αποδείχτηκε προδότης και εγκληματίας. Δύο οικογένειες σε διαρκή διαμάχη που έφτασε μέχρι το έγκλημα. Μυστικά από το παρελθόν που στοιχειώνουν έως σήμερα τους ήρωες.

Μόλις Χθες, ο Μιχάλης ήταν φυλακισμένος για ένα έγκλημα που δεν έκανε, μακριά από την αγαπημένη του Λουίζα και αγνοώντας την ύπαρξη της κόρης του. Ο Σπύρος είχε “κλέψει τη ζωή” του Μιχάλη – από τη γυναίκα της ζωής του μέχρι την ελευθερία του. Η Λουίζα νόμιζε ότι ο έρωτας της ζωής της είχε σκοτώσει τον πατέρα της. Η Έλενα ήταν η μαριονέτα του Σπύρου και εκτελούσε τις εντολές του. Η Μαρία και ο Αντώνης έκρυβαν καλά το παρελθόν τους και την παράνομη σχέση τους. Η Δάφνη έψαχνε απεγνωσμένα την εξαφανισμένη κόρη της, προσπαθούσε να σώσει τον γάμο της και να βάλει στον σωστό δρόμο τον εθισμένο γιο της. Η Νόρα αγνοούσε την αλήθεια για τον θάνατο του άντρα της. Η σχέση του Χρήστου και της Κέλλυς ισορροπούσε σε τεντωμένο σκοινί. Η Κορίνα ήταν απογοητευμένη από τη ζωή της, την οικογένειά της και τις σχέσεις της. Ο Αχιλλέας και η Χριστίνα προσπαθούσαν να σβήσουν τις φωτιές που άναβαν τα μέλη των οικογενειών τους.

Μόλις Χθες, οι ήρωες ζούσαν με ψευδαισθήσεις και ψέματα.


Σήμερα, οι ισορροπίες έχουν αλλάξει και οι σχέσεις των ηρώων έχουν ανατραπεί. Ο Μιχάλης έχει αποδείξει περίτρανα την αθωότητά του και προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του με την κόρη του. Ο Σπύρος θέλει να κρατήσει την “ιδανική” ζωή του και χρησιμοποιεί όλα τα παράνομα μέσα για να το πετύχει, μέχρι και δεύτερο φόνο. Η Λουίζα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον έρωτά της για τον Μιχάλη αλλά βρίσκεται εγκλωβισμένη στον γάμο της με τον Σπύρο. Η Έλενα κάνει ό,τι μπορεί για να εξαλείψει τις απειλές του παρελθόντος – από τον πρώην της που την εκβιάζει μέχρι την αντίζηλό της Λουίζα. Το μυστικό της σχέσης της Μαρίας και του Αντώνη βγαίνει στο φως και ο καρπός του παράνομου έρωτά τους, ο Μιχάλης, αλλάζει τις ισορροπίες ανάμεσα στις οικογένειες Γαζή και Λάμπρου. Η Δάφνη, πληγωμένη από τις αποκαλύψεις και τις οικογενειακές τραγωδίες προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή. Η Νόρα μαθαίνει τον πραγματικό δολοφόνο του άντρα της και καταλήγει νεκρή από τα χέρια του “αγαπημένου” της γαμπρού, γεγονός που πυροδοτεί δραματικές εξελίξεις. Ο Χρήστος και η Κέλλυ φαινομενικά είναι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, αλλά η ζήλεια υποβόσκει και θα έχει άσχημες συνέπειες. Η Κορίνα είναι και πάλι αισιόδοξη μετά τη γνωριμία της με τον Άλκη. Η Χριστίνα και ο Αχιλλέας αποφασίζουν να κοιτάξουν τη δική τους ζωή.

Σήμερα, οι ήρωες προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και να προχωρήσουν στο αύριο.


Στα νέα επεισόδια, από τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Νέα πρόσωπα καταφθάνουν στον Πόρο με ένοχα μυστικά από το παρελθόν. Νέες αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια, νέοι έρωτες γεννιούνται και οι ήρωες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !