Ελένη Μενεγάκη: «Τα πρώτα χρόνια μου στην τηλεόραση δεν τα έχω τόσο ξεκάθαρα στο μυαλό μου»

0


Η Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε μια συνέντευξη στον Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή «Βινύλιο». Η παρουσιάστρια μιλησε για πολλά μεταξύ των οποίων και αν θα έκανε βραδινό σοου.

«Εκείνα τα πρώτα χρόνια δεν τα έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου, μόνο σε συναισθήματα. Τώρα που παίζατε βίντεο και έβλεπα, όχι μόνο τα δικά μου, αλλά και όλα από εκείνη την εποχή, με έπιασαν τα γέλια. Όταν είπατε ότι τα πρωινά συνδύαζαν αστρολογία, γυμναστική, μαγειρική, μποζούκια, τώρα συνειδητοποιώ πόσο δίκιο έχετε», ανέφερε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη και να «μετακομίσει» στη μεσημεριανή. «Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξω ζώνη -κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, ούτε θα το τολμούσα-, νομίζω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή, γιατί συγχρόνως με τη δουλειά, εγώ κάποια στιγμή ξεκίνησα να θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Οπότε το να δουλεύω μέρα ήταν ό,τι καλύτερο για εμένα», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.


«Με βόλεψε πάρα πολύ να είμαι μέρα. Όταν μπήκα στη μεσημεριανή ζώνη είπα εδώ είμαι, πιο κάτω δεν πρόκειται να πάω. Το βράδυ αν μου ζητηθεί μόνο για μια φορά, αν υπάρχει λόγος, ναι ένα concept θα το κάνω. Αλλά να αφήσω τη μέρα και να πάω νύχτα; Πότε; Τόσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !