Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκαρισμένος ο Αντώνης Κανάκης, τον έδιωξε από το Ράδιο Αρβύλα

0


Εκτός Ράδιο Αρβύλα βρίσκεται πλέον ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κι ο Αντώνης Κανάκης έκανε εκτενή αναφορά για τον πολύ σοβαρό λόγο που ο ίδιος κι η υπόλοιπη ομάδα αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους. 

 «Κυρίες και κύριοι καλησπέρα. Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για εμάς στο Ράδιο Αρβύλα. Είναι μία από τις πιο δυσάρεστες κι απίστευτες ημέρες. Τα έχουμε χαμένα, Είμαι σε σύγχυση ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι από εδώ και πέρα στην εκπομπή. Πήρα τηλέφωνο στον Κώστακη και φαινόταν ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί και δεν ήθελε να μου το πει… Υπήρχε στα social media ένα δημοσίευμα στο οποίο έκανε κάτι που δεν… Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σαν άνθρωποι και σαν εκπομπή τα μισούμε και τα πολεμάμε.

 Αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας αυτής. Ήταν σε σχέση από ότι κατάλαβα, το έκανε χωρίς την συγκατάθεση της κοπέλας και ανέβασε και φωτογραφίες της. Πήγαν στα δικαστήρια στην αρχή και μετά ήταν να τα βρούνε εξωδικαστικά. Δεν έχει καμία σημασία, σημασία έχει το ανθρώπινο κι ηθικό κομμάτι. Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι από τα γνωστά του Διαδικτύου, όπου ο καθένας λέει όσα θέλει. Στην πορεία διαπίστωσα ότι όντως υπάρχει αυτή η ιστορία. Στην αρχή ο εγκέφαλος μου χρειάστηκε ώρες για να διαχειριστεί όλο αυτό που γίνεται. Μετά από ώρες, επικοινώνησα με τον Στάθη και του ανακοίνωσα την απόφασή μου κι όλης της ομάδας, να διακόψουμε την συνεργασία μας. 

Μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα την λύπη μου και τον θυμό μου για αυτό που έγινε και γιατί δεν μας ενημέρωσε ότι υπάρχει μία τόσο σοβαρή υπόθεση από την πρώτη στιγμή. Είμαστε χρόνια ατελείωτα μαζί σαν οικογένεια. Με νοιάζει το ανθρώπινο κομμάτι και δεν μπορείς να μην ενημερώνεις για κάτι τέτοιο. Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα κι αυτό που βίωσε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !