Αιμίλιος Σταματάκης: Ο λόγος που είπε το «ναι» για τη θέση του Άρη Σερβετάλη

0


Ο Αιμίλιος Σταματάκης έκανε ποδαρικό στην νέα εκπομπή της ΕΡΤ2 «Κυψέλη» και μίλησε για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, τον «Ρινόκερο».

«Κάποια στιγμή με πήρε ο Γιάννης Κακλέας τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να συναντηθούμε. Με τον Γιάννη συνεργαζόμαστε καιρό και είχαν όλοι την έγνοια του τι θα συμβεί. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο, αλλά μετά το φαντάστηκα και είπα κάτσε να δω τι χρειάζεται. Μετά πήγα από το σπίτι του και συζητήσαμε πώς μπορεί να γίνει αυτό και αν είναι εφικτό. Ξέραμε εξ αρχής ότι είναι ένα εγχείρημα περίεργο για πολλούς λόγους και ότι αρχικά θα είναι δύσκολη προσαρμογή.

Έκανα μόνο 10 πρόβες για να αφομοιωθεί ο ρόλος. Έχουν υπάρξει δύσκολες συνθήκες στο παρελθόν, αλλά αυτή ήταν η πιο ακραία. Όπως είπα και πριν έχουμε δουλέψει αρκετά με τον Γιάννη, έχουμε δημιουργήσει μια κοινή γλώσσα, μπορούμε κατευθείαν να συνεννοηθούμε περισσότερες φορές με τα μάτια παρά με τα λόγια και αυτό είναι κάτι πολύ ουσιαστικό για να μπορέσουν να κινηθούν τα πράγματα και γρήγορα αλλά και με εμπιστοσύνη. Η εμπιστοσύνη είναι μια λέξη πολύ ουσιαστική για αυτό που κάνουμε. Δέχτηκα γιατί υπήρχε ένα κενό στις δουλειές μου και είπα γιατί “όχι”».

Ακόμα, μίλησε για το ζήτημα της πίστης με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση βάζοντας μπροστά την πίστη του. Επίσης, αναφέρθηκε στην υποκριτική λέγοντας πώς την βλέπει.

«Νομίζω ότι είμαι ένας απλός και καθημερινός άνθρωπος και δεν έχω πάρει τις αποφάσεις μου σε σχέση σε αυτό. Είμαι άνθρωπος της τεχνολογίας, πιστεύω σ΄ αυτήν, ότι ζούμε στο 2021. Πιστεύω σε μια δύναμη ανώτερη στο σύμπαν αλλά δεν είναι καθορισμένο στο μυαλό μου για να εκφραστεί μέσα από μια ορισμένη θρησκεία», είπε ο πρωταγωνιστής της παράστασης «Ρινόκερος».

Μέχρι τώρα έχει παίξει σε τελείως διαφορετικούς ρόλους. Ποια είναι η άποψη του πάνω σε αυτό το θέμα; «Στην πραγματικότητα η σπουδή που κάνουμε είναι μία και αφορά το θέατρο. Όχι μόνο το θέατρο, αλλά και τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Η υποκριτική δεν έχει να κάνει ή αυτό ή το άλλο, κάνουμε τα πάντα. Ο τρόπος που μου αρέσει να αντιμετωπίζω το μουσικό θέατρο είναι με βάση την υποκριτική και όχι με βάση το τραγούδι. Ο τρόπος που βρήκα εγώ την έκφρασή μου είναι μέσα από την υποκριτική και αυτή και η σπουδή μου κατά βάση».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !