Οι αποψινοί καλεσμένοι στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ

Χρήστος Παναγούλης
0


Μια γιορτινή μουσική παράσταση ετοίμασε το «Μουσικό κουτί» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, στις 22:00, για να αποχαιρετήσουμε το 2021 και να υποδεχτούμε μελωδικά το 2022.

Ο Στέφανος Κορκολής συναντά τον Δημήτρη Μπάση και ερμηνεύουν δικά τους αγαπημένα τραγούδια, αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών που τους ενώνουν. Μαζί τους και η ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη. Οι καλεσμένοι μοιράζονται ιστορίες και στιγμές από τη ζωή τους και όλοι μαζί ενώνουν τις φωνές τους σε μοναδικές διασκευές από την μπάντα του «Μουσικού κουτιού».

«Δεν κρατάω τίποτα από τη φετινή χρονιά και θέλω να την ξεχάσω. Την πρώτη φορά στο κλείσιμο εκμεταλλεύτηκα τον χρόνο και έγραψα μουσική αλλά την δεύτερη φορά δεν ήθελα να ακουμπήσω το πιάνο, είχα πάθει άρνηση. Έπρεπε να συμβεί κάτι για να με ξυπνήσει το οποίο ευτυχώς συνέβη και με ξαναέβαλε στις νότες μου» δηλώνει ο Στέφανος Κορκολής για την περίοδο των lockdowns, ενώ απαντά στο δίλημμα αν θα ήθελε ο Άγιος Βασίλης να του χαρίσει μαθήματα πιάνου από τον Σοπέν ή τον Μπίλ Έβανς!

Ο Δημήτρης Μπάσης αναφέρει για τη χρονιά που φεύγει: «Επειδή λείπω πολύ συχνά από την οικογένειά μου μπόρεσα να βρεθώ περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου και να αναπληρώσω το χαμένο έδαφος. Τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα και έχω χάσει αυτό το κομμάτι τους, κάναμε απλά πράγματα –τρώγαμε μαζί πρωινό, μεσημεριανό –και αυτό μας έφερε πιο κοντά». Ακόμη ζητά από τον Άγιο Βασίλη ένα ντουέτο με τον Έλτον Τζον!

Η Σοφία Μανουσάκη έχει ήδη στο βιογραφικό της δύο χρυσούς δίσκους με τον Μίκη Θεοδωράκη, συνεργασία με τον Μίμη Πλέσσα ενώ από το 2013 συνεργάζεται σε μόνιμη βάση με τον Στέφανο Κορκολή πραγματοποιώντας δεκάδες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

         

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !