Αγγελική Ηλιάδη: Ξέσπασε η πρώην πεθερά της για τα καυτά φιλιά στη Φάρμα:«Ντροπή της, τα έχω χαμένα»...

Άρης Κατσιφής
0


Την οργή της οικογένειας του δολοφονημένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη, πατέρα του πρώτου γιου της Αγγελικής Ηλιάδη, έχουν προκαλέσει τα πλάνα με την ίδια να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον κατά 10 χρόνια νεότερο συμπαίκτη της Γρηγόρη Αναστασιάδη στη Φάρμα.

Το σχετικό απόσπασμα μάλιστα έκανε τον γύρο του διαδικτύου πριν ακόμα προβληθεί στην τηλεόραση, ενώ το βράδυ της Δευτέρας που προβλήθηκε το επεισόδιο, τα σχόλια που γράφτηκαν από τους τηλεθεατές στο Twitter δεν ήταν και τα καλύτερα.

Όπως αναφέρει η ηλικιωμένη μητέρα του επιχειρηματία Μαρία Λαζαρίδη είναι ντροπή για τον 18χρονο σήμερα Μπαμπίνο, να βλέπει τη μητέρα του να συμπεριφέρεται κατά τον τρόπο αυτό σε κοινή θέα:

«Τα έχω χαμένα. Όταν είδα το βίντεο αυτό να κυκλοφορεί από εκπομπή σε εκπομπή και να το σχολιάζουν όλοι τρελάθηκα. Όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης πριν από 13 χρόνια μπροστά στα μάτια της, εμείς ήμασταν οι πρώτοι μετά από μερικούς μήνες που της είπαμε να φτιάξει τη ζωή της γιατί ήταν νέα κοπέλα, αλλά όχι έτσι. Ντροπή της, τι άλλο θα μας δείξει», είπε αρχικά η ίδια μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

Και συνέχισε:

«Κάνει ό,τι θέλει, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, όμως δεν είναι έτσι γιατί έχει δυο παιδιά. Εμείς ως παππούδες του Μπαμπίνου της έχουμε κάνει τρία δικαστήρια, τα οποία έχουμε κερδίσει, προκειμένου να βλέπουμε το παιδί. Παρ' όλα αυτά εκείνη συνεχίζει να μας το στερεί και να μην μας αφήνει να το βλέπουμε. Έχουμε να δούμε το παιδί από τότε που ο Μπάμπης έκλεισε έξι μήνες δολοφονημένος. Το παιδί μας μπροστά στα μάτια της δολοφονήθηκε κι εκείνη δεν έκανε τίποτα για να βρεθούν εκείνοι που τον σκότωσαν. Τώρα, για τα χάλια αυτά τι να της πω, ότι κάνει καλά; Ε, όχι, ντροπή της να ξεφτιλίζει τα παιδιά της. Σήμερα είναι 44 ετών, σε λίγα χρόνια 50 και μπλέκει με νεότερους. Άσε που από αυτά που έχει κάνει στο πρόσωπό της σε λίγο δεν θα την γνωρίζουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !