«Άγριες Μέλισσες»: Θρίλερ με τα γυρίσματα

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Ένα μικρό θρίλερ έζησαν όλοι οι συντελεστές του σίριαλ «Άγριες Μέλισσες»!

Και πολύ δικαιολογημένα, αφού τις προηγούμενες εβδομάδες τα γυρίσματα γίνονταν μετ΄εμποδίων. με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ολοκληρωθούν τα επεισόδια.

Ειδικά τις προηγούμενες δυο εβδομάδες, γυρίζονταν τη Δευτέρα και την Τρίτη σκηνές για τα επεισόδια της Πέμπτης και της Παρασκευής. Αυτό, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, για μια καθημερινή σειρά είναι πολύ αγχωτικό.

Μάλιστα,  η Μαρία Κίτσου αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν πήγε στο θέατρο δεν ολοκλήρωσε και όλες τις σκηνές που είχε εκείνη την ημέρα στις «Μέλισσες».

Ανάλογες καθυστερήσεις υπήρξαν και για άλλους λόγους το προηγούμενο διάστημα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πια στοκ επεισοδίων. Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που οι «Άγριες Μέλισσες» θα ξεκινήσουν να προβάλλονται ξανά τον Ιανουάριο αφήνοντας… κενό στο Survivor.

Κάτι που σίγουρα δεν ήταν μέσα στις προθέσεις κανενός καναλιού γιατί αν το ριαλιτι επιβίωσης παίζει για δύο εβδομάδες μόνο του θα δημιουργηθεί συνήθεια στο τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, τα νέα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» θα προβληθούν στις 10 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε οι ηθοποιοί συνεχίζουν κανονικά τα γυρίσματα, ακόμη και τις ημέρες των γιορτών προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σεβαστό στοκ επεισοδίων.

znews.gr-Γιάννης Πουλόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !