Προβληματισμός για το «Τι λες τώρα»-Αναζητείται νέος αρχισυντάκτης

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Το MEGA έχει μπει δυναμικά φέτος στη ζωή των τηλεθεατών, με ποσοστά που πολλά κανάλια ζηλεύουν, ωστόσο δεν είναι όλες οι εκπομπές που περνούν τις εξετάσεις… της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com, υπάρχει έντονος προβληματισμός στο κανάλι του MEGA με την μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου Τι λες τώρα! με την Κατερίνα Καραβάτου, την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, μια εκπομπή που χτυπήθηκε πολύ φέτος από τη μοίρα λόγω διαφόρων ατυχών συμβάντων μιας και η Κατερίνα Καραβάτου έχασε τη μητέρα της αλλά και χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό.

Tα ποσοστά τηλεθέασης είναι όχι απλά κάτω από τη βάση αλλά πολλές φορές πολύ πιο κάτω από το 10% με αποτέλεσμα στο σύνολο του κοινού το Ολα Γκουντ του ΣΚΑΪ να το περνάει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι ιθύνοντες του σταθμού της Συγγρού να μην είναι ευχαριστημένοι με την πορεία της εκπομπής σε αντίθεση με τις υπόλοιπες που στέκονται με το παραπάνω στον ανταγωνισμό.

Μάλιστα, σε πρώτη φάση στο MEGA, έχουν αρχίσει να συζητούν σοβαρά την αλλαγή του αρχισυντάκτη της εκπομπής Τι λες Τώρα, σε μια προσπάθεια να κερδίσει η εκπομπή μερικές μονάδες παραπάνω ώστε να βγει η φετινή χρονιά.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς στο συγκεκριμένο πόστο υπάρχει τρομερή έλλειψη στην τηλεόραση με την πληθώρα καναλιών και εκπομπών που υπάρχουν αυτό το διάστημα και τρέχουν στον αέρα. Αυτή τη στιγμή όλοι έχουν ξεχυθεί στην πιάτσα για να βρουν το κατάλληλο πρόσωπο που θα βγάλει από την αφάνεια την εκπομπή, αλλά τα “Οχι” διαδέχονται το ένα το άλλο με αποτέλεσμα πλέον τα κουδούνια που ηχούν στα αυτιά των ιθυνόντων σιγά σιγά να γίνονται καμπάνες ολόκληρες και αυτή είναι η αρχή!

Πηγή:youfly

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !