Γιώργος Ασημακόπουλος: «Είχα πρόταση από τη Μιμή Ντενίση να παίξω στη Σμύρνη μου αγαπημένη»

0

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μίλησε για το Survivor, αλλά και την πρόταση που δέχτηκε για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη».

«Μπορεί να πήγαινα σε ένα All Star. Έχουμε μιλήσει με τον Acun. Αντιμετώπισα έναν νέο Γιώργο, σαν ένα μικρό παιδί που μπορεί να αποδείξει πράγματα. Ήμουν λίγο καλομαθημένος με τις ανέσεις μου, να πηγαίνω τις διακοπές μου, να τρώω συγκεκριμένες ώρες.

Ο Acun μας αγαπάει, ίσως λίγο περισσότερο εμάς τους έξι (Ασημακόπουλος, Σάκης, Μαριαλένα, Μπόγδανος, Καρολίνα, Δαλάκα). Κάτι θα δείτε του χρόνου! Τον Ηλία Μπόγδανο τον αγαπώ, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, οι σχέσεις μας είναι μια χαρά.

Είχα στεναχωρηθεί με μια δήλωσή του, αλλά με πήρε τηλέφωνο και το λύσαμε. Έχω κάνει μία μικρή λιποαναρρόφηση για να κάνω promotion του συγκεκριμένου γιατρού. Οι κοιλιακοί είναι δικοί μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.



Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε πρόταση από τη Μιμή Ντενίση για να παίξει στην ταινία της: «Είχα δεχτεί πρόταση από τη Μιμή Ντενίση για να παίξω στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, αλλά είχα να πάω στο Survivor. Δεν έχω σπουδάσει υποκριτική, αλλά κάτι θα είδε σε μένα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !