Μαριάνα Τουμασάτου : « Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη φράση "καθημερινατζού"»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά σειρά «Μόλις Χθες». Η ίδια δήλωσε πως ένα καθημερινό σίριαλ απαιτεί πολύ τρέξιμο, αλλά υπάρχει και πολύ γέλιο.

«Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη φράση «καθημερινατζού» ή «έλα μωρέ, αυτή έπαιζε κάθε μέρα στην τηλεόραση, αυτή θα δούμε;». Το καθημερινό σίριαλ το έχουν σνομπάρει πολλοί. Συνάδελφοί μας θεωρούν ότι είναι σπουδαιότεροι, διότι παίζουν σε εβδομαδιαίο σίριαλ είτε στο θέατρο».

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για την εκπομπή «Η Φωτογραφία της Ζωής μου», η οποία της άφησε μία γλύκα, αλλά αδικήθηκε λόγω κοροναϊού.

«Υπήρξε μία περίοδος που είχα κάποιες προτάσεις τηλεοπτικές, αλλά δεν αισθανόμουν τον εαυτό μου ικανό να αναλάβει μία τέτοια ευθύνη. Είχα πρόταση να αναλάβω εκπομπή Σαββατοκύριακου. Για καθημερινή εκπομπή είχε γίνει συζήτηση, όχι πρόταση. Φυσικά και το φοβήθηκα. Ό,τι μας δίνουνε, το κάνουμε; Τα ριάλιτι μπορούν να είναι στο πρόγραμμα των καναλιών, αλλά βάλαμε, βάλαμε… γκώσαμε. Και βάλαμε και πολλά κακής ποιότητας», είπε και πρόσθεσε ότι τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν πολλά εκείνα που προσέβαλλαν στην αισθητική της.

«Υπήρξαν άνθρωποι που με προσέβαλλαν με τον τρόπο που σκέφτονται, διάφοροι πολλοί αντρακλαράδες που λέγανε κάτι… νόστιμα», είπε ειρωνικά.

Με τον σύζυγό της, τον Αλέξανδρο Σταύρου δουλεύουν μαζί κατά περιόδους και προσπαθούν να διατηρούν ένα μέτρο.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας ξεκίνησε ψυχοθεραπεία: «Βρήκα ένα τρόπο να επικοινωνώ με το κέντρο μου… Είχα ξεχάσει να με φροντίζω όπως μου αξίζει. Έχασα βάρος, σκοπεύω να κάνω κι άλλα στο μέλλον, αλλά για την ώρα απολαμβάνω αυτό, νιώθω πολύ καλύτερα. Είχε ταλαιπωρηθεί το συκώτι μου πολύ από μία σειρά φαρμακευτικής αγωγής για το πρόβλημα της μέσης μου».

«Παλιά δεν φοβόμουν καθόλου τον χρόνο. Καλά τα λέμε, καλά τα πάμε, αλλά καμιά φορά μπορεί να του θυμώσω», είπε.

Η ίδια αναφέρθηκε και στο #ΜeToo και για τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης. Πιστεύει πως για να αλλάξουν τα πράγματα, για να γίνει ένα βήμα μπροστά, θα πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία και να κλείσουν τα παραθυράκια.

«Το θέατρο δείχνει πως έχει μπει σε τροχιά κάθαρσης, αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Πρέπει να απομακρυνθούμε από την έκρηξη για να δούμε τα αποτελέσματά της. Ακόμα πετάγονται βεγγαλικά. Σαφώς είχαμε ακούσει πράγματα, δεν μπορείς να ξέρεις λεπτομέρειες και το μέγεθος της έκτασης της σάπιας ψυχής ενός ανθρώπου. Περιστατικά είχαμε ακούσει, η Τζένη Μπότση μου είχε πει».

Η ηθοποιός είπε ότι έτυχε να δει συμπεριφορές με κάποιον να φωνάζει. Αυτό υποθέτει πως απορρέει από το πρωταγωνιστιλίκι.

«Είναι κι αυτό το πρωταγωνιστιλίκι… Θεωρούν οι άνθρωποι ότι είναι πρωταγωνιστές μόνο αν γκαρίξουν, μόνο αν προβάλλουν το εγώ τους. Αυτό δεν είναι πρωταγωνιστιλίκι, αυτό είναι “κλείστε μου ένα ραντεβού με τον ψυχολόγο να με μάθει να αγαπώ τον εαυτό μου και να με σέβομαι, γιατί μάλλον έχω τόσα πολλά απωθημένα που τα ξεσπάω όπου με παίρνει”. Εάν ο εμπλεκόμενος δεν σου δώσει το ok, δεν μπορείς να πάρεις φόρα και να σώσεις τον άλλον, όταν δεν είναι έτοιμος».

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε και για την όλη συζήτηση που έχει προκύψει γύρω από το revenge porn, μετά τον σάλο που ξέσπασε με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Ένας άνθρωπος που είναι τόσο αναξιοπρεπής που να θεωρεί ότι η σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης, κακώς ήταν εκεί που ήταν και κακώς δεν τον έχουν μπουζουριάσει ακόμα. Απερισκεψία; Απερισκεψία είναι αν δεν έβαλα ζάχαρη στον καφέ και μου τον ζήτησες γλυκό. Έχουμε μικρούς, μικρούς φασίστες και τους δημιουργεί η κοινωνία μας κι εμείς οι ίδιοι», είπε.

Επιπλέον, είπε πως αυτοί που θα έπρεπε να συμβουλεύουν είναι όσοι θα έπρεπε να έχουν την αξιοσύνη για να το κάνουν αυτό και σχολίασε καυστικά πως ελάχιστοι άνθρωποι είναι στις σωστές θέσεις, τις οποίες καταλαμβάνουν συνήθως γνωστοί γνωστών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !