Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Μου γυρνά ο εγκέφαλος με όλα αυτά, αρκετή αξία έδωσα»

0

Για την κριτική που δέχθηκε η ταινία «The Black Bachelor» από τον Χρήστο Μήτση, απάντησε ξανά  ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μέσα από την εκπομπή «Τι Λες Τώρα!»

«Η κριτική που έχει ασκηθεί και στις τέσσερις ταινίες είναι πάνω κάτω η ίδια. Στο Instagram δεν έχω σχολιάσει ποτέ κριτική του. Τη διαβάζω, την αποδέχομαι και τη βάζω σε ένα συρτάρι, όπως και τις καλές και τις κακές κριτικές. Τις θάβω ουσιαστικά, δε με απασχολούν. Ασχολούμαι λίγο και μετά τέλος. Αυτό που με έκανε να κάνω αυτό το post είναι όλο αυτό το χιουμοράκι ξαφνικά που είναι ανώτερο από το δικό μας χιούμορ της ταινίας. Ξαφνικά μου μπλέκει τον covid μέσα. Για ποιον λόγο; Και με ποιο δικαίωμα; Ποιος του δίνει το δικαίωμα να ασχολείται με τον covid σε σχέση με εμάς; Δηλαδή έπρεπε να πάθουμε covid και να μη βγει η ταινία; Είχαν γλιτώσει τα μάτια του να μην δει την ταινία; Σοβαρά τώρα; Δεν έχει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Δεν με απασχολεί, η ταινία δεν γίνεται για τον κ. Μήτση. Εκτός αυτού, αν περάσουμε στο θέμα της κριτικής που είναι άλλο κεφάλαιο, έχει ο καθένας δικαίωμα να πει ό,τι θέλει. Κάθε Bachelor είχε περίπου 240.000 θεατές, αν όλοι αυτοί είναι κάγκουρες, τότε είμαστε όλοι κάγκουρες τι να πω… Δεν είναι εμένα το θέμα μου η κριτική… Αυτή είναι η δουλειά του ας την κάνει. Από εκεί και πέρα έπρεπε να μπλέξει μέσα τον κορονοϊό; Άμα είναι αυτό το “μαύρο χιούμορ” του ας δει την ταινία για να το καλυτερεύσει… Ο κύριος Μήτσης ακυρώνει μια δουλειά ανθρώπων… Δεν έχω αντιδράσει με άλλη κριτική Δεν μπορούν να σκεφτούν σε τι κατάσταση βρισκόμαστε… Βγήκα για να λήξω το θέμα για να πω την άποψή μου τηλεοπτικά γιατί μου γυρνά ο εγκέφαλός με όλα αυτά. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Αρκετή αξία έχω δώσει σε κάτι που δεν έχει» κατέληξε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !