Αναζητούν γυναίκα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ζυμώσεις για τη στελέχωση της κριτικής επιτροπής του «X-Factor» που θα έρθει στις οθόνες μας από το 2022. Τα 3 σίγουρα μέλη θεωρούνται πως είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο Χρήστος Μάστορας και ο Φοίβος. 

Αναζητουν το πρόσωπο που θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα που θα είναι γυναίκα. Εδώ και καιρό ακουγόταν το όνομα της Άννας Βίσση, αλλά αυτό το σενάριο φαίνεται να απομακρύνεται. Ένα πρόσωπο που έχει πιθανότητες είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ενώ χθες η Ναταλία Γερμανού «έριξε» μία βόμβα στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», αναφέροντας ότι θα μπορούσε να είναι και η Δέσποινα Βανδή. 


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ θα ήθελα να δω την Μπόφιλιου στην κριτική επιτροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μποφίλιου πολύ δύσκολα θα συμμετέχει σε talent show. Το στυλ της είναι της παλιάς σκληροπυρηνικής έντεχνης. Η Ζουγανελη, ο Μαραβέγιας, ο Μουζουρακης κτλ έχουν πιο ποπ αισθητική.

    Όσο για τη Βίσση υπάρχει η περίπτωση να επαναληφθεί το ίδιο σενάριο με το 2013 και το ''Voice'' του Ant1 δηλαδη... Και τότε η Βίσση ήταν ένα βήμα που κλείσει στις συζητήσεις με τον Λάτσιο αλλά στο τέλος αρνήθηκε και τελικά πήγε η Βανδή. Βαρέτο μου φαίνεται. Εχει πάει 500 φορές κριτική επιτροπή η Βανδή. Ας ψάξουν ένα πιο άκαυτο πρόσωπο. Αλλά από την άλλη πλέον έχουν πάει κριτική επιτροπή σχεδόν οι πάντες. Δύσκολη η αναζήτηση άκαυτο προσώπου...

    Μόνο ο Φοίβος είναι δυνατή νέα προσθήκη στους τηλεοπτικούς κριτές από πέρυσι. Έχει ατάκα και είναι ένα πρόσωπο άκαυτο τηλεοπτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !