Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης για τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Θα ‘χει ενδιαφέρον μια απάντηση»

Άρης Κατσιφής
0


Στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τους ομοφυλόφιλους, που συζητήθηκαν ιδιαιτέρως, εστίασε ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Πέμπτης στον αέρα του «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πριν από χρόνια, δεν ξέρω αν το θυμάστε, υπήρχε η μόδα τότε στην ελληνική τηλεόραση να καλούν όλους αυτούς τους ακραίους και να ακούγονται συνεχώς κουβέντες και απόψεις μίσους ενάντια στους ομοφυλόφιλους, στους μετανάστες, σεξιστικά σχόλια κλπ. Δεν είχε έρθει ακόμη αυτό το κλίμα που έχουμε τώρα οπότε γίνονταν αυτά για πλάκα και δεν κουνιόταν φύλλο».

«Τότε, λοιπόν, με σατιρικό βεβαίως τρόπο και όχι μόνο εμείς παλεύαμε απέναντι σε όλα αυτά τα φαινόμενα γιατί ήταν πραγματικά πολύ εξοργιστηκΌ αλλά νιώθαμε κάπως μόνοι».

«Θυμάμαι από τότε τον Γιώργο να δηλώνει ότι «εγώ δεν θα πάω ποτέ καλεσμένος αυτή την περίοδο σε αυτές τις εκπομπές που καλούν αυτούς τους ανθρώπους» και τον είχα εκτιμήσει πάρα πολύ. Τον εκτίμησα στη συνέχεια ακόμα περισσότερο γιατί πολύ θαρραλέα και πολύ όμορφα, ακριβώς όπως πρέπει, δίνει τον αγώνα για ποιο πράγμα; Για τα αυτονόητα! Γιατί όλα αυτά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα το 2021 στην Ελλάδα και στην κοινωνία αλλά δεν είναι» συμπλήρωσε με σαφήνεια ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. «Θέλουμε και εμείς να ζητήσουμε, αν και δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ απάντηση, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει στο ερώτημα που του έθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης γιατί πραγματικά θα έχει πολύ ενδιαφέρον μια απάντηση. Και εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει λιγότερα δικαιώματα από εμάς».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !