Νίκος Οικονομόπουλος: «Πιστεύω περισσότερο στον Χριστό παρά στην ύπαρξή μου»...

Άρης Κατσιφής
0

 


Σε μία από τις σπάνιες φορές που εμφανίζεται στις οθόνες μας ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε ενώπιος ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για τους μεγάλους σταθμούς της ζωής και της καριέρας του.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής ξεκίνησε την αφήγησή του λέγοντας πως έχει ταλέντο να ξεχωρίζει ποιο κομμάτι θα κάνει επιτυχία. Μόνο μία φορά έπεσε έξω στο κομμάτι «Εξαιτίας σου» που δεν περίμενε ότι θα αγαπηθεί τόσο από τον κόσμο.

Σαν παιδί δεν χάρηκε την ξεγνοιασιά εκείνης της εποχής. «Δύσκολα» χαρακτήρισε τα παιδικά του χρόνια τόσο από οικονομικής άποψης όσο και για το διαζύγιο που πήραν οι γονείς του.

«Γεννήθηκα στην Πάτρα και μεγάλωσα στην Κάτω Αχαία. Εκεί έζησα τα παιδικά μου χρόνια. Εκεί έκανα παιδικούς φίλους, θα έλεγα ότι ήταν δύσκολα χρόνια για εμένα, δεν ήμασταν ευκατάστατη οικογένεια. Μεγάλωσα με τη γιαγιά και τον παππού μου από την πλευρά του πατέρα μου γιατί οι γονείς μου χώρισαν. Δύσκολες καταστάσεις, δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες.

Έπρεπε να δουλεύω από μικρή ηλικία από 12, δούλευα στο ψαράδικο του παππού μου».

Την πρώτη του δουλειά σε μαγαζί την έκλεισε στα 17 του.

Δούλευα σε μία πιτσαρία παράλληλα στα 13-14 σερβιτόρος και ερχόταν κάποιος που έφερνε τα αλλαντικά και έπαιζε μπουζούκι στο μαγαζί που ξεκίνησα να τραγουδάω στον Πύργο Ηλείας. Το πρώτο τραγούδι που του είπα ήταν του Καζαντζίδη».

Από τους καλλιτέχνες που θαυμάζει είναι ο Γιάννης Πάριος, ο οποίος και βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση για να μιλήσει εκείνον. «Πατέρα μου», «γιε μου» ήταν οι πρώτες κουβέντες τους.

«Ο Νίκος είναι πολύ καλό παιδί. Είναι από τους νέους τραγουδιστές που έχουν τη νοοτροπία παλιών».

Πολλές φορές έχει μιλήσει για την πίστη του στον Θεό και τα θεία. Από εκεί αντλεί δύναμη για το αύριο, βρίσκει στήριγμα στις δύσκολες στιγμές του.

«Από πολύ μικρή ηλικία είμαι συνδεδεμένος με την πίστη. Πιστεύω περισσότερο στον Χριστό παρά στην ύπαρξή μου.

Όλα ξεκινάνε από την παιδική μας ηλικία. Ένα μικρό παιδί έχει ανάγκη κάπου να πιαστεί και δεν το βρίσκει στην οικογένειά του εγώ το βρήκα εκεί στον Χριστό. Είμαι ταγμένος εκεί με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Και το έχω πάρει πίσω, δεν μπορείς να το ερμηνεύσεις, είναι κάτι πολύ προσωπικό. Δεν θέλω να πείσω κάποιον να κάνει κάτι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !