Ικανοποιητικά τα πρώτα αποτελέσματα για τη «Φάρμα»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2




 Και μπορεί η «Φάρμα» να μην έχει κάνει αυτές τις δύο μέρες τα ποσοστά που μπορεί πολλοί να περίμεναν, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει το αρχικό στοίχημα. Εξάλλου, πρέπει να μη γνωρίζεις καθόλου από τους κανόνες της τηλεθέασης για να σκεφτείς ότι με αυτό το περιβάλλον ανταγωνισμού θα βγει και θα κανει 15%, όταν μαθηματικά δεν υπάρχει το περιθώριο. 

Τα νούμερα της ζώνης ανέβηκαν κατά περίπου 4 μονάδες, κάτι που σε μία ζώνη prime time είναι πολύ σημαντικό. Ανεβάζει αυτομάτως τον μέσο όρο, αλλά και τις «Άγριες Μέλισσες» που ακολουθούν. 

Ο ΑΝΤ1 μπόρεσε, σε αντίθεση με πέρυσι, να φτιάξει ένα ριάλιτι με τις ίντριγκες και τις κατινιές που τα προηγούμενα χρόνια φοβόταν. Έτσι, και το «Nomads» και η περσινή «Φάρμα» είχαν μία αισθητική δυναμική, αλλά μία μεγάλη λογοκρισία στο trash περιεχόμενο. Όταν κάνεις όμως ριάλιτι πρέπει να το κάνεις χωρίς ενοχή. Αυτή η αλλαγή πλεύσης του καναλιού έχει προκαλέσει τα ικανοποιητικά αποτελέσματα της «Φάρμας» που απέναντι στα θηρία κρατά διψήφια δυναμική. 

Ο νέος στόχος αφορά το επόμενο διήμερο, Τετάρτη-Πεμπτη. Η απουσία του «GNTM» ευελπιστούν στον ΑΝΤ1 πως θα μπορέσει να ανεβάσει τη «Φάρμα» σε ποσοστά κοντά στο 12%. 

Οι ισορροπίες στην τράπουλα της τηλεθέασης έχουν ανατραπεί με τον ΑΝΤ1 μέχρι στιγμής να είναι το μεγάλο φαβορί για να βγει πρώτος τον Δεκέμβριο, ενώ τον Νοέμβριο έκλεισε στην τρίτη θέση. 

Και από Γενάρη όλα θα κριθούν από την αρχή, καθώς νέα προγράμματα πέφτουν στη μάχη της prime time και μπορεί να ανατρέψουν τις ισορροπίες (Survivor, Master chef, X-Factor, Ελλάδα έχεις ταλέντο, ΜαμαΤσίτα, Black Out, Πλάκα Κάνεις, Εκατομμυριούχος και πολλά άλλα). 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλα προφανώς κανείς μας δεν περίμενε πάνω από 11 τις καθημερινές. Απλά είναι κρίμα γιατί έχει ωραίο καστ φέτος. Ενώ το Σάββατο τα γκρέμισε όλα. Ειδικά το γυμνοσαλιαγκα Κοκλώνη. Εγώ προτείνω την αποχώρηση να τη δείχνει Σαββάτο όχι Παρασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά θα παίζει κάθε μέρα; Και με το Ταλέντο τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !