Μαντώ Γαστεράτου: «Με ταρακουνούσε από την φαβορίτα, από τον πόνο δεν μπορούσα να πω πως δεν είμαι αγόρι»

0

Την Ζωή Κρονάκη υποδέχθηκε η Μαντώ Γαστεράτου στο σπίτι της, το απόγευμα του Σαββάτου, για την εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια μίλησε για την παιδική της ηλικία και το μπούλινγκ που βίωσε από τα παιδιά στο σχολείο για την εμφάνιση της.

«Θυμάμαι τον εαυτό μου να μιμείται τον εαυτό μου, να φοράει τα ρούχα του αδελφού το. Ήμουν ένα παιδί που δεν προτιμούσε να παίζει με κούκλες αλλά με ποδήλατα, αμαξάκια και αυτά που λέμε αγορίστικα παιχνίδια. Ξέρω ότι αυτό μου στοίχισε μια περίοδο της ζωής»

«Αντιμετώπισα πολλά προβλήματα στο σχολείο. Αποφάσισα να κουρέψω τα μαλλιά μου αγορίστικα και θυμάμαι ότι οι πρώτες αντιδράσεις στο σχολείο ήταν να με ρωτάνε πολλές φορές τα παιδιά αν είμαι αγόρι ή κορίτσι. Θυμάμαι την ώρα της προσευχής, που συγκεντρωνώμασταν στο προάυλιο, την ημέρα του Αγιασμού που τα κορίτσια έμπαιναν μπροστά και τα αγόρια πίσω. Εγώ είχα πάει στην τελευταία σειρά με τα κορίτσια και είχε έρθει ένας καθηγητής να με πιάσει από την φαβορίτα. Καθώς με ταρακουνούσε και μου έλεγε «τι σου είπα ρε; Τα αγόρια είναι πίσω! Τα αγόρια είναι πίσω». Θυμάμαι ότι δεν μπορούσα από τον πόνο να του πω πως δεν είμαι αγόρι αλλά κορίτσι. Θυμάμαι μια μέρα που ήμουν στο προαύλιο και ήρθε ένας μαθητής μεγαλύτερης τάξης να με ρωτήσει τι ώρα είναι. Όπως κάνω να δω το ρολόι μου, με κοιτάζει που φορούσα ένα σκουλαρίκι και αρχίζει να φωνάζει «είναι π@ύστ@ς, είναι π@ύστ@ς! Ελάτε να δείτε». Με άσεμνες χειρονομίες, θυμάμαι στα επόμενα λεπτά να έχει συγκεντρωθεί πλήθος μαθητών γύρω μου και να με έχουν περικυκλώσει, να γελούν μαζί μου και να με προσφωνούν με αυτό τον χαρακτηρισμό. Δεν έχω νιώσει περισσότερη ντροπή στη ζωή μου» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στην Ζωή Κρονάκη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !