Η Ελένη Μενεγάκη παρενέβη στο Βινύλιο: «Αντώνη, μου κάνεις πρόταση;»

Άρης Κατσιφής
0


Σε μια πρωτοφανή για τα τηλεοπτικά της δεδομένα προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Παρασκευής για χάρη του Αντώνη Κανάκη και της υπόλοιπης παρέας στο Βινύλιο του ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να κάνει παρέμβαση και να πάρει και εκείνη θέση στο ξεχωριστό αφιέρωμα που ετοίμασε η εκπομπή για ξεχωριστές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης. Έτσι, μέσω skype, η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στον αέρα του Βινυλίου και επέστρεψε με αυτό τον τρόπο στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

«Αλήθεια, γιατί είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε στον τηλεοπτικό αέρα;» αναρωτήθηκε με νόημα η Ελένη Μενεγάκη.

«Εκείνα τα πρώτα χρόνια μου χρόνια στην τηλεόραση δεν τα έχω τόσο ξεκάθαρα στο μυαλό μου. Μόνο σαν αίσθηση, σαν συναισθήματα» παραδέχθηκε, επίσης, η παρουσιάστρια. «Την ώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξω ζώνη, που ούτε το είχα σκεφτεί ούτε και θα το τολμούσα νομίζω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή. Όταν μπήκα στη μεσημεριανή ζώνη είπα… εδώ είμαι. Δεν πρόκειται να πάω πιο κάτω».

Όταν ο Αντώνης Κανάκης, όμως, την ρώτησε για μια ενδεχόμενη μετακίνηση στην βραδινή ζώνη, έλαβε την εξής απάντηση. «Αντώνη, μου κάνεις πρόταση;» αποκρίθηκε άμεσα η Ελένη Μενεγάκη για να συμπληρώσει πως «το να εμφανιστώ κάπου βράδυ, μες στη σεζόν για μια φορά, ναι αλλά να αφήσω την μέρα και να πάω νύχτα… καταρχήν, πότε ρε παιδιά τώρα; Δεν το έκανα τόσα χρόνια».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !