Έφη Ρασσιά: «Ήθελα η νέα μου δουλειά να μην έχει καμία σχέση με τον Χάρη Ρώμα»

0

Στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Έφη Ρασσιά. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα παράσταση που συμμετέχει, ενώ απάντησε και για το ψεύτικο προφίλ που έχουν φτιάξει με το όνομά της στο Instagram.

«Η παράσταση που ετοιμάζουμε είναι το πρώτο μου βήμα. Είχα πει ότι η επόμενή μου δουλειά δεν θέλω να έχει καμία σχέση με τον Χάρη. Και χαίρομαι που έτσι είμαι τώρα εγώ ως Έφη κα έτσι με αντιμετωπίζουν στον θίασο. Η “ανιψιά του Χάρη” ήταν το αντίστοιχο “η Έφη και ο Πάρης είναι μαζί όπως η Βάλια και ο Μανωλάκης”.

Πολλές φορές φτιάχνουμε έναν τίτλο στο μυαλό μας, ο οποίος μπορεί να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα και αυτό σε ακολουθεί. Οπότε, τώρα χαίρομαι πραγματικά που δεν έχω σχέση με τίποτα από αυτά τα δύο», είπε αρχικά η Έφη Ρασσιά.



Η Έφη Ρασσιά πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ δεν έχω Instagram. Έχουν φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομά μου και γράφουν ότι είμαι έγκυος. Δεν έχω ούτε Instagram ούτε… παιδί, δεν είμαι έγκυος. Αυτό δεν με ενόχλησε. Αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι σε αυτό το προφίλ έκαναν κληρώσεις και έβγαζαν χρήματα στο όνομά μου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !