Πέγκυ Ζήνα: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού»

0

Η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε  καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού είχαν δυσαρεστηθεί για την διασκευή που είχε γίνει στα Mad για το Άνθρωποι Μονάχοι.

«Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού. Έγινε μια διασκευή στα Mad, όπου απευθύνεται σε ηλικίες 16 ετών περισσότερο. Ο Γιώργος Λεμπέσης είχε κάνει διασκευή με ράπερ και το τραγούδησε ο Καταχθόνιος. Ήταν τρία είδη σε ένα. Το ότι δεν τους άρεσε εντάξει, δεν έπρεπε να το κατηγορήσουν. Φυσικά όταν λέω κι εγώ το Άνθρωποι Μονάχοι, το τραγουδώ όπως το έδωσε ο Γιάννης Σπανός. Τιμούσαν ένα τραγούδι, που ήθελαν να το πω εγώ και να το συστήσουν ξανά στα σημερινά 16χρονα. Ενώσαμε τρία διαφορετικά είδη βάζοντας στίχους για τους άστεγους. Φέραμε το τραγούδι στο σήμερα και το αφιερώσαμε στους άστεγους που ζούνε σε παγκάκια.




‘Ηταν κάτι άλλο παρά φθηνό και δεν έπρεπε να πειράξει κανένα η αγάπη αυτή. Εγώ ήθελα να βάλω και το πρόσωπο της Βίκυς πίσω και δεν με άφησαν. Η Βίκυ είναι το πρότυπό μου» ανέφερε η Πέγκυ Ζήνα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !