Χρήστος Σπανός: «Απεχθάνομαι κάθε είδους έπαρση»...

Άρης Κατσιφής
0


Ο Χρήστος Σπανός συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του «Ερμή» στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Άκρως Οικογενειακόν».

Ο ηθοποιός μίλησε στο "Εγώ" για το αν υπάρχει ακόμη κόσμος που τον θυμάται μέσα από τον συγκεκριμένο ρόλο και για το αν έφτασε σε σημείο να νιώσει υπερβολική έπαρση για τον εαυτό του.

Υπάρχει κόσμος που μπορεί ακόμη να σε θυμάται από ρόλους που έκαναν το μεγάλο «μπαμ» στην τηλεόραση, όπως π.χ. ο «Ερμής» από το « Άκρως Οικογενειακόν»;

Με το ρόλο του «Ερμή» συστήθηκα στον κόσμο. Ήταν μία σειρά που είχε μεγάλη επιτυχία και μέσα από τις επαναλήψεις μεγαλώνουν ακόμα κάποιες γενιές. Αρκετά συχνά με φωνάζουν «Ερμή» στον δρόμο και γελάω. Όπως επίσης με φωνάζουν και «Περικλή» από τη σειρά «Πίσω στο σπίτι». Νομίζω ότι αυτά τα δύο ονόματα ακούω πιο συχνά. Έχω πάρει και παίρνω αρκετή αγάπη από τον κόσμο και μ’ αρέσει.

Έφτασες ποτέ σε σημείο να νιώσεις μία υπερβολική έπαρση για τον εαυτό σου;

Έχω τρία καλάμια παρκαρισμένα έξω από την πόρτα του σπιτιού μου. Έπαρση να έχω για ποιο πράγμα; Επειδή κάνω μια δουλειά που αγαπάω; Αστεία πράγματα είναι αυτά. Απεχθάνομαι κάθε είδους έπαρση. Άσε που δεν έχει κανένα νόημα.

Η ανασφάλεια της δουλειάς του ηθοποιού, σε έβαλε ποτέ στη σκέψη να κάνεις κάτι άλλο επαγγελματικά;

Δεν έτυχε να βρεθώ έξω από τη δουλειά για διάστημα που να με κάνει να αισθανθώ ότι πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να ζήσω. Εμείς οι ηθοποιοί μπορεί για μια περίοδο να κάνουμε δύο και τρεις δουλειές παράλληλα και μετά να καθόμαστε για λίγο. Είναι στη φύση της δουλειάς μας. Ανασφάλεια υπάρχει πια σε όλες τις δουλειές, πράγμα που το καταλάβαμε όλοι μας την περίοδο της καραντίνας.

Πώς βλέπεις την επόμενη μέρα που «ξημέρωσε» για το θέατρο και την κοινωνία μας εν γένει, μετά από πολλά περιστατικά #metoo;

 Σίγουρα κάποια πράγματα θα βελτιωθούν μετά τις αποκαλύψεις αλλά βαθιά μέσα μου, πιστεύω ότι η κατάχρηση της εξουσίας δεν μπορεί εύκολα να εξαλειφθεί. Μπορεί να ασκείται ακόμα και με ευγενικό τρόπο.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, τι θα άλλαζες και τι θα άφηνες ίδιο;

Ευτυχώς δεν γίνεται να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Δεν θα ξέραμε πως να το διαχειριστούμε. Πίστεψέ με. Αυτό που σίγουρα έχω μάθει από τη ζωή είναι να είμαι με όλους ειλικρινής και δίκαιος. Κι αυτό δε θα το άλλαζα με τίποτα.βλέπεις την επόμενη μέρα που «ξημέρωσε» για το θέατρο και την κοινωνία μας εν γένει, μετά από πολλά περιστατικά #metoo;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !