Μαρία Παπαλάμπρου: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είχα κάποιο πρόβλημα»

0

Συνέντευξη στο Love It παραχώρησε η Μαρία Παπαλάμπρου την Πέμπτη με αφορμή την παράσταση «Πρόσωπο με πρόσωπο». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την συνεργασία με τον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη καθώς και για την δύσκολη απώλεια του συζύγου της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Παπαλάμπρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν ουσιαστικά ο πρώτος μου ρόλος στην τηλεόραση στο σίριαλ «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του» με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είχα μια πολύ καλή εμπειρία μαζί του, δεν είχα κάποιο πρόβλημα».

«Δεν μου αρέσει να λέω τη γνώμη μου για πράγματα τα οποία δεν γνωρίζω προσωπικά και για τα οποία έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη, που είναι και η μόνη αρμόδια για να κρίνει».



«Με τον σύζυγο μου είχαμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση, ήμασταν πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Μου λείπει πολύ… Πλέον όμως έχω σταθεί απέναντι στα πράγματα και τα έχω φιλοσοφήσει. Επειδή είμαι άνθρωπος που θέλω να παίρνω την ζωή πάντα από την αισιόδοξη πλευρά της, αισθάνομαι τυχερή που έζησα μαζί του τουλάχιστον αυτά τα χρόνια που έζησα και έζησα μια τόσο όμορφη ζωή» πρόσθεσε η ηθοποιός στην δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !