Ελένη Καρακάση: «Όλη μου τη ζωή τη θυμάμαι με τα έργα που έπαιζα και τα κιλά μου»

0


Στο Podcast Showbiz o'clock του gossip-tv.gr μίλησε αποκλειστικά η Ελένη Καρακάση. Για τον ρόλο της Ρίζως στις Άγριες Μέλισσες, για το μαγικό ταξίδι της στο χώρο της υποκριτικής ενώ αποκάλυψε πως όλη της τη ζωή τη θυμάται με τα έργα που έχει παίξει και με τα κιλά της.

Η Ελένη μίλησε για την καρμική σχέση της με την «δασκάλα» Κάρμεν Ρουγγέρη και πώς εκείνη της έμαθε να αγαπάει το θέατρο μέσα κι έξω, αναφέρθηκε στην απόφαση της να ασχοληθεί με την υποκριτική ενώ έκανε σπουδές στη μουσική και φυσικά «ανέλυσε» την υπέροχη Ρίζω των Άγριων Μελισσών, την Ρίζω που όλοι έχουμε λατρέψει για την αυθεντικότητα της.

«Το τραγούδι ήταν ο πρώτος τρόπος που εκφράστηκα καλλιτεχνικά. Ποτέ δεν είπα πως θέλω να γίνω τραγουδίστρια, πάντα το έκανα για μένα. Δεν είχα βάλει ποτέ στο κεφάλι μου ότι θέλω να φτάσω εκεί. Στις Μέλισσες εγώ πήρα τηλέφωνο ότι θέλω να είμαι σε αυτή τη δουλειά κι έτσι κι έγινε»

«Όλη μου τη ζωή τη θυμάμαι με τα έργα που έπαιζα και τα κιλά μου»

Η ηθοποιός αποκάλυψε τις μεγάλες μάχες που έχει δώσει με τα κιλά της και ποια ήταν αυτή η ατάκα που την «ξεκλείδωσε» και αποφάσισε να αλλάξει.

«Ήμουν ένα χοντρό παιδιά, ποτέ όμως δεν ένιωθα πως είμαι κάτι διαφορετικό, αλλά αυτός ήταν ο λόγος που με έκανε την επόμενη ημέρα να ξεκινήσω δίαιτα. Μια απλή κουβέντα, η πραγματικότητα…», είπε ανάμεσα σε άλλα ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για τις στιγμές εκείνες που έφτασε στο άλλο άκρο.



«Ήταν αυτό που λέμε χημική δίαιτα. Έπαθα μεγάλη ζημία. Έφτασα σε ένα σημείο να ζυγίζω 49 κιλά. Μου έπεφταν τα μαλλιά μου, δεν είχα δύναμη, δεν είχα κουράγιο να περπατήσω… Αυτό που λένε ότι βλέπεις τον εαυτό σου χοντρό, εγώ το έχω ζήσει», εξομολογήθηκε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !